• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svakodnevno izdanje Gven Stefani: Ni na utakmicu ne ide bez svog zaštitnog znaka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova mama uspešno balansira porodične i poslovne obaveze

  • 0
Gwen Gven Stefani

Foto: GAC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Gven Stefani nije samo pevačica i tekstopisac sa velikim brojem hitova, ona je i majka trojice dečaka koje je dobila u braku sa bivšim mužem Gevinom Rosdejlom.

Od kada je otpočela vezu, a sada i brak, sa svojim kolegom Blejkom Šeltonom iz muzičkog takmičenja "Voice", ova superzvezda je dosta posvećena svojoj novoformiranoj porodici.

Više puta je izjavila kako je njen novi suprug dobar tata i da joj je velika pomoć. Na društvenim mrežama veliki deo objava posvećuje fotografijama iz porodičnog života i života svoje dece - Kingstona, Zume i Apola.

Ova 52-godišnja pevačica mnogo vremena provodi u zajedničkim šetnjama asa svojim sinovima, a uvek navijač broj 1 kada Apolo ili Zuma sa svojim timom imaju bejzbol utakmice. Gven je u ovakvim situacija najčešće viđena u opuštenim varijantama, u džinsu, majicama i duksevima, ali njen zaštitni znak - plava kosa i crveni karmin su uvek tu.

Maminim i tatinim stopama

Posle 20 godina provedenih u braku, bivši supružnici su ostali u dobrim odnosima i svu pažnju i ljubav posvećuju svojim sinovima. Na dečijim dešavanjima uvek su oboje prisutni, što uvek intrigira tamošnje medije, pa je svaki odlazak na dečju utakmicu uvek ispraćen baš zbog susreta bivšeg para.

Kingston Džejms Mekgregor Rosdejl, sada već 16-ogodišnjak, polako postaje umetnik baš kao i njegovi roditelji. Počeo je da piše i izvodi sopstvene pesme. On takođe pripada boy bendu pod nazivom Wild Card i teži da bude rok zvezda baš kao i njegov tata i upečatljiv performer kao mama.

Video: Marame kao stilski dodatak idealne za proleće

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota