• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prolećno sređivanje ormara: 3 saveta koja će vam olakšati ceo proces

Vreme čitanja: oko 1 min.

Koliki god da nam je ormar, čini se da je uvek mali i neraspremljen

  • 0
Odeća, ormar, devojka Foto: Shutterstock

Proleće uskoro stiže, a ovo doba godine poznato je po tome što većina ljudi radi takozvanu generalku. Domaćice obavljaju kućne poslove koje u toku zime nisu, a za kraj većina ostavi sređivanje ormara.

Ovaj posao oduzima previše vremena, prilično je zahtevan i naporan, ali nema lepšeg osećaja kada ceo ormar dovedete do savršenstva.

I istina je, nije jednostavno pravilno rasporediti zimsku odeću, onu za lepše vreme, komade koje nosimo samo kod kuće i one koji nam više ne odgovaraju...

Međutim, postoji nekoliko saveta pomoću kojih ćete ubrzati ceo proces sređivanja ormara, a za rezultat ćete imati uredan i organizovan garderober.

1. Napravite podelu

Organizacija podrazumeva uklanjanje sve odeće iz ormara. Zatim odredite koja odeća je za bacanje, koju ćete nositi samo kod kuće, koja je namenjena za noćne izlaske i naravno, odmah odvojte zimske odevne komade.

2. Slaganje na police

Odeću koju želite da zadržate uredno vratite u ormar i složite je na način koji vam ima najviše smisla i koji će vam biti najpraktčniji.

Nered odeća orman Foto: Shutterstock

Zimi bi u prvom planu treblo da budu jakne, dok se dolaskom proleća u prve redove stavljaju majice i haljine.

3. Dva u jedan

Ukoliko nemate mnogo prostora u spavaćoj sobi, uvek možete nisku komodu staviti na dno ormara. Ovo vam takođe pruža mogućnost da dodate više prostora za skladištenje. Takođe, postoje police koje možete kupiti i staviti u ormar i u njih rasporediti posebno veš, čarape...

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota