• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

5 najpopularnijih modela naočara za sunce: Nezaobilazni modni dodatak prolećnom stajlingu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pravilnim izborom naočara za sunce možete upotpuniti svaku odevnu kombinaciju

  • 1
žena, odolelo, štikle, sandale, naočare, torba Foto: Shutterstock

Pored toga što štite oči od UV zračenja, naočare su takođe i neizostavan modni detalj kada sunce napokon zameni sive oblake. Proizvođači sunčanih naočara svake godine predstavljaju nove modele, a to je, naravno, slučaj i za prolećnu sezonu. 

Sunčane naočare odavno su postale nezaobilazni aksesoar svake moderne žene, a pravilnim izborom naočara možete upotpuniti svaku odevnu kombinaciju.

Naočare biramo pretežno spram oblika lica, tako da nam dobro stoje, ali svakako predlažemo da "bacite" pogled i saznate kakvi modeli će biti u trendu ove godine. 

1. Naočare sa belim okvirom 

Sigurno ste na društvenim mrežama primetili da se u modu vraćaju pravougaone, plastične naočare za sunce. Ovi modeli najčešće dolaze u beloj boji, i to je jedan od razloga zbog kog ih dame obožavaju, jer mogu da ih kombinuju uz gotovo sve.

2. Trend broj jedan 

Poslednjih nekoliko meseci ove naočare su postale apsolutni hit. Najpre su počele da ih nose zvezde poput Kim Kardašijan, a ubrzo su preplavile svetsko tržište, pa su stigle i u našu zemlju. Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, ove sunčane naočare su trenutno trend broj jedan! 

3. Lenonke u boji

Kada neko kaže "lenonke", većina ljudi pomisli na okrugle, male crne sunčane naočare. Takve "lenonke" bile su u trendu devedesetih, a danas su se toliko promenile da je teško odabrati najlepši model. 

4. Animal print

Ove godine izloge će krasiti patike, košulje, suknje, haljine i majice sa motivima zebre, tigra, leoparda i zmije. Pored ovih odevnih komada, modni stručnjaci su odlučili da sunčane naočare sa životinjskim desenom budu obavezan trend za proleće 2022. godine. 

5. "Mačkaste"

Poslednjih godina nijedan trend koji je vezan za naočare nije mogao da prođe bez mačkastog okvira. Klasične, a moderne - to je kombinacija koja otvara sva vrata, posebno kod dama koje žele da istaknu neke delove lica kao, na primer, jagodične kosti.

Video: Svetska izložba čokolade na telima zgodnih modela: Slađa nego ikad

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Mili

    20. mart 2022. | 15:09

    Tako prošle godine,tako ove godine,tako i dogodine😅🤣😂

    Podelite komentar