• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

1 marama - 5 različitih kombinacija: Ulepšajte prolećni stil elegantnim detaljem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj modni dodatak često je toliko primetan da našoj odabranoj odevnoj kombinaciji daje sasvim drugačiji izgled

  • 0

Naravno, volimo naše sakoe, ženstvene košulje i, ako nas pitate, nijedna prolećna garderoba nije zaista potpuna bez nekog elegantnog detalja. Jedan modni dodatak je često deo koji nedostaje našoj odeći. Obično je toliko primetan da našoj odabranoj odevnoj kombinaciji daje sasvim drugačiji izgled.

U pitanju su marame. Toliko raznovrsne, po bojama, materijalima, printovima, pružaju pregršt opcija za stilizovanje.

Ne izlaze nikada iz mode, ne postaju vam male kada ste trudni ili ako se ugojite nekoliko kilograma, i imaju tendenciju da se zadržavaju u trendovima tokom raznih sezona.

Međutim, postoje brojni načini kako vezati maramu, a svaki obrt ili čvor ima sposobnost da transformiše izgled, od prosečnog do fenomenalnog efekta.

Marame je uvek zgodno imati pri ruci, za one dane kada jednostavno ne možete da se odlučite šta više od najosnovnije odeće da ukombinujete. I budimo realni, dolaskom proleća svima se budi želja za modiranjem, elegantnijim i veselijim modnim kombinacijama.

Pa, možete još više da pojačate svoju stilsku igru vezivanjem tih marama na jedinstvene načine... Zato smo danas ovde da podelimo 5 naših omiljenih načina vezivanja i stilizovanja marame. Pogledajte video na početku teksta.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota