• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dragana Ognjenović predstavila novu prolećnu kolekciju: Klasika, elegancija i jednostavnost su neprolazni

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nova kolekcija, čini nam se, namenjena je damama koje ostaju verne klasici, ali ostavlja prostora za promišljanje i eksperimentisanje sa spajanjem različitih krojeva i dodavanjem detalja u boji

  • 0
Dragana Ognjenović, revija proleće 2022 Foto: Mladen Nađ

Dragana Ognjenović je predstavila novu prolećnu kolekciju - Proleće 2022. Možda vam je asocijacija na proleće veseli cvetni print, ali kod Dragane ovo nećete naći. Ona se drži odabrane palete nežnih boja, a svoju kolekciju uvek začini interesantnim krojevima koji razbijaju monotoniju i donose novu dimenziju naizgled jednostavnim komadima.

Modeli za predstojeću sezonu dolaze nam u jednostavnoj paleti boja, gde dominiraju crna, bež i bela, uz začin i limeta-zelene.

Kada je reč o Dragani Ognjenović, svedena elegancija je ono što nam prvo padne na pamet. Nova kolekcija je spoj elegantnih kilota, širokih pantalona i sukаnja u kombinaciji sa gornjim delovima sa rajsferšlusom. Kada su materijali u pitanju, tkanine variraju od čvrstog lana do najtananijih svilenih muslina, a forme odeće kreću se od prečišćenih linija, oslobođenih detalja pa sve do zahtevnog veza.

Dugačke i široke haljine u predstojećoj sezoni nosiće se podjednako kao i mini-haljine asimetričnih formi. Za ljubiteljke klasike tu su neizostavna mini-suknja i dugački kardigani. Sofisticirano, svedeno, minimalistički i elegantno su sinonimi za novu kolekciju.

Cigaret-pantalone nosićemo sa asimetričnim bluzama, a kilote sa duksevima ili pak elegantnijim verzijama krop-topova.

Široke košulje predložene su sa širokim pantalona i mini-torbama koje dolaze u prljavoroze, crnoj, beloj boji i boji kože. A za dnevnu varijantu i nekoga ko želi da mu u torbu stane nešto više od ruža za usne, tu su velike tašne pastelnih boja i šoping platnene torbe.

Tkanine variraju od čvrstog lana do najtananijih svilenih muslina, kao što se i forme odeće kreću od prečišćenih linija, oslobođenih detalja do zahtevnog veza.

Kolekcija obiluje i aksesoarom, počevši od ogrlica načinjenih od delova tkanina ili dugmića, ogrlica i narukvica od prirodnog rečnog bisera, srebrnih i pozlaćenih minđuša. Tako svaku dnevnu i večernju varijantu možete upotpuniti odgovarajućim nakitom koji će se savršeno uklopiti i naglasiti ono što nosite.

Kolekcija je zaokružena, kreće se od odeće za svaki dan do komada za posebne prilike.

Video: Martini Vesto by Boško kolekcija oduševila sve prisutne na 43. beogradskoj nedelji mode

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota