• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zlatna i srebrna odevna kombinacija za sve prilike: Zasijaćete kao prava kraljica stila

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekada se verovalo da su srebrne i zlatne nijanse garderobe rezervisane samo za svečane prilike, ali vremena se menjaju, a i modni trendovi, pa one postaju i deo svakodnevnog stila

  • 0
Zlana haljina lepa žena

Foto: Shutterstock

Nekada je bilo modno pravilo da se haljine u srebrnoj i zlatnoj boji nose isključivo za prilike kao što je doček Nove godine ili neka posebna svečanost na kojoj se očekuje poseban i glamurozan izgled.

Međutim, moda i vreme se menjaju, pa su tako komadi u ovim nijansama postali i deo dnevnih odevnih kombinacija koji se odlično kombinuju i savršeno izgledaju čak i sa teksasom.

Ovog proleća ćete svakako privući poglede prolaznika i pažnju okoline ako se osmelite da prošetate usred bela dana u ovakvim odevnim kombinacijama. Za vas smo odabrali četiri ideje uz koje možete da uživate u srebrneim i zlatnim nijansama ovog proleća.

1. Poslovni stajling 

Uska srebrna suknja sa štrasom i dubokim strukom uz jednostavnu belu košulju i sandale u crnoj boji daće vam savršen izgled i pomoći da ostavite odličan utisak na poslovnom sastanku.

2. Opuštena zlatna kombinacija

Ako do sada niste, dozvolite sebi tu hrabrost da napravite potpuno neobičnu kombinaciju zlatne plisirane suknje, zlatnih japanki i teksas košulje. Ova neobična, ali vrlo atraktivna kombinacija može da posluži za odlazak na piće sa prijateljicama ili popodnevnu šetnju.

3. Srebrna "od glave do pete"

Dve nijanse srebrne boje spretno kombinovane u vidu širokih pantalona i džempera upotpunjene crnom torbicom daće vam zanimljiv i elegantan izgled.

4. Zlatna haljina za celodnevnu kombinaciju

Ukoliko celog dana imate obaveze, a planirate i neki večernji hepening, zlatna ravna haljina, sa srebrnim detaljima, kombinovana sa crnim sandalama sa platformom je nepogrešiv modni izbor. Ana Delo Ruso, modni stručnjak, prošetala je u haljini modne kuće "Dolče i Gabana" i pokazala sav glamur koji jedna žena od stila ima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota