• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pank-glam, balske haljine i neobična odela: Najbolje obučeni parovi na sinoćnoj dodeli Gremi nagrada

Vreme čitanja: oko 2 min.

Držeći se za ruke i razmenjujući intimne trenutke parovi su zablistali na crvenom tepihu

  • 1
Chrissy Teigen, Krisi Tajgen, 64th Annual Grammy Awards - Arrivals

Foto: Tanjug/AP

Džastin Biber i njegova supruga Hejli Biber na crvenom tepihu ostali su dosledni svom stilu i pred kamerama razmenili nekoliko trenutaka nežnosti. Hejli je ponela elegantnu belu haljinu do poda bez bretela, sa minimalnim nakitom, odlučivši da većinu svoje kose skupi u niski rep.

Džastin se odlučio za predimenzionirano sivo odelo uz dodatak ružičaste kape koja je neizostavan deo svakog njegovog dnevnog stajlinga. Kanadski pevač je bio nominovan za impresivnih sedam Gremi nagrada, uključujući i onu željenu za album godine - ali je te noći otišao kući bez ijedne.

Kortni Kardašijan i njen verenik Travis Barker takođe su pokazali svim prisutnima kako su srećni u ljubavi. Kortni je obukla dekoltiran kombinezon sa prorezima u crnoj boji, uparen sa prozirnim crnim rukavicama, a kosu je skupila u elegantni konjski rep.

Travis se odlučio za crni prsluk sa pantalonama, zajedno sa svilenkastim žarkoružičastim kaputom i sve to upotpunio nakitom, za razliku od svoje lepše polovine koja nije imala aksesoar.

Avril Lavinj i dečko Mod San zajedno su došli na najveću muzičku noć. Lavin je ostala dosledna svom pank-glam prepoznatljivom izgledu i ponela kratku crnu "tutu" haljinu od tila sa šlepom i pojasom oko struka koji se nastavljao na golim leđima. Na pojasu je ispisano ime njenog novog albuma - Love Sux.

64th Annual Grammy Awards

Foto: Tanjug/AP

Interesantno je da se par i upoznao dok je trajalo snimanje ovog albuma. Na gala večeri šminka je bila njoj svojstvena - jarkocrno naglašene oči i dašak roze rumenila. Ovo je zapravo bilo njeno prvo pojavljivanje na Gremi dodelama nakon pauze od 19 godina.

Njen dečko je izgledao veoma srećno što je pored nje, noseći jednostavno crno odelo bez košulje ispod sakoa, pokazujući svoje brojne tetovaže.

Avril Lavinj

Foto: Tanjug/AP

Krisi Tejgen je po mišljenju mnogih svetskih magazina bila najlepše obučena na sinoćnoj dodeli. Ona je sa suprugom Džonom Ledžendom stigla na 64. dodelu Gremi nagrada i prošetala crvenim tepihom u ružičastoj balskoj haljini sa dizajnom bez naramenica i dramatičnim volanima.

Džon joj se nakon poziranja paparacima pridružio noseći crni somotski smoking. Njih dvoje su u velikom medijskom fokusu ovih dana zbog svoje ispovesti od vantelesnoj oplodnji kojom pokušavaju da dobiju još jedno dete. Deleći svoje iskustvo ohrabruju i pomažu mnogim parovima koji prolaze kroz sličnu životnu fazu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Mirka

    5. april 2022. | 05:30

    A jesu lepi ko medeni kolačići. Baš su slatki. I jedni za drugo prosto im zavidm na takvoj lepoti. Posebno ovaj momak što ima firmu za proizvodnju bibera. Jastin

    Podelite komentar