• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kitten cipele: Za dame koje vole nižu štiklu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovakav tip potpetice odgovaraće svima, a ovakva štikla pogoduje svakom modelu, bilo da je zatvorena ili otvorena obuća u pitanju

  • 0
žena, odolelo, štikle, sandale, naočare, torba Foto: Shutterstock

Kitten (kiten) štikle ili mačkaste potpetice su cipele koje obično imaju tanku, nisku štiklu. Ima ih u različitim oblicima, uključujući polusandale, sandale, papuče i čizme. Dominantan su trend cipela poslednjih sezona, a prema najavama za predstojeću letnju sezonu i dalje će biti aktuelne.

Udobne su, slatke i potpuno raznovrsne. Volimo to što "rade posao" za više stvari - odlazak na posao, noćni izlazak, branč - mogli bismo da nastavimo, ali shvatile ste. Ovo su štikle koje možete da nosite ceo dan i tako su slatke da vam definitivno neće biti potrebno da obujete neke više štikle kada sa posla produžite nekuda.

Od klasičnih nanula do zabavnih boja i blistavo ukrašenih parova, ovo su stilovi u koje se trenutno zaljubljujemo i koje ćemo nositi u predstojećim mesecima.

Ukoliko niste ljubitelj otvorenih prstiju, ali vam je potrebna laganija dnevna i večernja obuća za leto, ovakav model bi bio idealno rešenje za vas. Polusandala sa kaišićem na peti u neutralnim bojama slagaće se bilo da nosite komplet sako i pantalone, plisiranu suknju ili pak džins.

Ako ipak radite na mestu gde postoji stroga politika oblačenja i morate nositi zatvorene cipele, previsoke potpetice zamenite laganom kitten štiklom.

Za dame koje vole papuče i ne izlaze iz njih celog leta, ovakav model je odličan umesto skroz ravnih papuča. U radnjama ćete zapravo najčešće i zateći ovakve modele u različitim pastelnim bojama koje će i dalje biti letnji trend.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota