• 3
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Moj nedeljni stajling: Pet kombinacija za pet radnih dana

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Šta sve nositi u toku pet radnih dana

  • 3

Ove nedelje ovih pet kombinacija bile su moj top izbor. Kako nam i dalje vreme varira, ovde, kao što i sami možete da vidite, ima svega. I grilonki i bosih nogu, i lepršavih haljina sa sakom, ali i kaputića.

Ono što ja lično preferiram u svom oblačenju jesu kombinacije sa mnogo svega. Volim da imam i lepu odgovarajuću torbicu, neizostavne naočare i nakit. Zimus su najzastupljenije boje kod mene bile bež, crna i braon, a kako nam ide lepše vreme, radujem se pastelnim bojama i printovima.

Jelisaveta Vujinović

Foto: Žarko Radovančev

U prvoj kombinaciji, u nešto malo hladnijem danu odlučila sam se za bež haljinu, omiljene braon čizme sa niskom štiklom zbog koje i ne osećam da sam u štiklama i da malo razbijem monotoniju - tu su zelena torbica i zelene naočare. Ova beretka mi je možda i bila omiljeni komad tokom ove zime i sjajno se uklopila uz kaputić iste boje.

Jelisaveta Vujinović

Foto: Žarko Radovančev

Što se tiče druge kombinacije bilo je desetak stepeni više, pa sam se jako radovala nošenju teksas jakne. Ova suknja od tila sa šlicem mi je omiljena, jer se može nositi i uz štikle, i uz patike ili martinke. A odlično ide i uz končanu majicu sa bratelama sive boje sa srebrnim končićima. Ono što mi je omiljeno kod ove kombinacije jeste zapravo torbica iz tri dela, koji se mogu skidati i vraćati po potrebi. Patike u raznim bojama su mi definitivno najbolja odluka sezone, jer se uklapaju uz većinu mojih stvari.

Jelisaveta Vujinović

Foto: Žarko Radovančev

Treća kombinacija je donekle poslovna, ali i ležerna i udobna jer sam se ponovo odlučila za ove patike. Vidite kako su se sve boje lepo uklopile. Primetićete da su sako i torbica različitih nijansi, ali pošto se torbica slaže uz patike, a sako uz cvetne detalje na haljini (a i pošto nemam nijednu ljubičastu), mislila sam da će ovo ipak biti odlična kombinacija. Ovakve haljine su mi omiljene, jer nigde ne stežu, što je nekako i najbitnije kada na poslu provodite sedeći svih osam sati.

Jelisaveta Vujinović

Foto: Žarko Radovančev

Jedna prava sportska kombinacija. Ovaj komplet na pruge i jaknica koja se savršeno uklopila, iako nije bila deo kompleta, omiljeni su mi za ovu nedelju. Iako je gornji deo nešto kraći, suknja je taman duboka da se to ne primećuje, čak gornji deo može malo da se upaše. Rekla sam da volim detalje, a ovaj crni šeširić mi je savršeno zaokružio celu kombinaciju.

Jelisaveta Vujinović

Foto: Žarko Radovančev

Možda i najlepša kombinacija, a možda sam ja samo zaljubljena u ovaj komplet toliko da sam jedva čekala da mogu da ga nosim. Zimus sam nosila samo suknju sa crnom rolkom, a kako ide lepše vreme, moći ću da nosim i gornji deo koji je sa kratkim rukavima. Gornji deo je providan, pa sam pronašla majicu u odgovarajućoj boji kože, a ove dve boje (bež i crnu) najviše volim da kombinujem sa crvenom. Tu su i biseri, koje baš često nosim u poslednje vreme, pogotovu one čoker varijante, kao i naočare koje ničemu ne služe zapravo, jer nisu za sunce, ali pošto se uklapaju uz sve ovo - zašto da ih ne stavim, pa makar za slikanje. Tu je i crvena moskovljanka od koje se teška srca opraštam do sledeće zime. Možda ću pronaći i letnju varijantu u nekoj od domaćih proizvodnji šešira i kapa.

U videu na početku teksta prikazane su sve moje ovonedeljne kombinacije, a ja se nadam da sam bar nekome dala ideju kako se i šta može uklopiti. I da sam skrenula pažnju na to koliko su detalji važni.

Video: Marame kao stilski dodatak idealne za proleće

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Stilista

    9. april 2022. | 13:31

    Osim druge kombinacije, sve ostale su totalni promašaj!

    Podelite komentar

  • Elegancija

    9. april 2022. | 15:21

    Samo prva kombinacija je ženstvena i ok. Za moj ukus patike i haljina ili suknja ,NE NIKAKO.Po meni su patike za sportsku kombinacije a ne za elentnu. Ali stvar ukusa ili ga imaš ili nemas

    Podelite komentar