• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mirna Naiia Marić: Monika Beluči mi je večna modna inspiracija jer klasika nikada ne izlazi iz mode

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mirna je usred pandemije bila prava srećnica, jer je pobedila na takmičenju za Miss Universe, za koje se neplanirano i prijavila

  • 2
Mirna Marić Foto: Mina Dishlenkovich

Mirna Naiia Marić je počela da se bavi manekenstvom sa 16 godina, a danas ima 24. Da je Mirna posvećena svom poslu još od samog početka, svedoči i činjenica da je nekoliko godina, od 2015, zbog posla živela u Milanu, što je naprasno prekinuto zbog situacije sa pandemijom.

Tada se vratila u Zagreb i sasvim slučajno se prijavila na izbor za Miss Universe Hrvatska 2020, koji se završio njenim trijumfom među stotinu devojaka. Ona trenutno živi na relaciji Zagreb-Milano, a pred objektivom Mine Dišljenković, u jednom beogradskom studiju, pokazala je svoju raskošnu lepotu zbog koje je i bila proglašena najlepšom u Hrvatskoj.

Pred samo snimanje Mirni je bitno da bude odmorna - nikakva magija preparata vam neće pomoći da sakrijete umor sa lica. Zdrav san je, kaže Mirna, najbolji saveznik za blistavo lice i ten.

Kada zna da je sutra čeka dugačak dan na setu, ona sebi priprema toplu kupku i uživa u opuštanju.

- Posebne bjuti rituale i nemam, najbitnije mi je da sam odmorna i naspavana, i naravno, da stavim svoju omiljenu kremu za lice pre spavanja, da izgledam još svežije kad se probudim - kaže Mirna u razgovoru za Ona.rs.

Zbog bezbroj poslovnih putovanja jako joj nedostaju porodica i prijatelji i slobodno vreme bira da provodi sa njima kako bi nadoknadili sve dane kada nisu zajedno. 

Pored kvalitetnog vremena provedenog sa prijateljima, ona, kao i mnoge žene, smatra da neplanirani šoping svakome može da popravi dan, a kao večitu inspiraciju, kada je moda u pitanju, na umu ima Moniku Beluči. Odgovor na pitanje zašto je jednostavan - klasika nikada ne izlazi iz mode. Bez obzira na to čije je sve modele nosila na brojnim revijama, Mirna smatra da su neke stvari neprolazne, lepota koja pleni i svedeni elegantni izgled, baš kao kod glumice Monike Beluči.

(Model: Mirna Naiia Marić; Foto: Mina Dishlenkovich @moshicreative; Make up: Nikola Rakić; Hair: Jovan Marković) 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Mile

    8. april 2022. | 14:22

    Daleko si ti od Monike Beluci...dalekoooo

    Podelite komentar

  • Srdjan

    8. april 2022. | 19:51

    Divna devojka !

    Podelite komentar