• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crvene suknje ponovo vladaju modnom scenom: 4 kombinacije kojima nećete moći da odolite

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crvena suknja je odevni komad s kojim nikada ne možete da pogrešite

  • 1
devojka, žena, moda, košulja, suknja, štikle Foto: Shutterstock

Trendovi za proleće nam se uveliko predstavljaju, a zaljubljenice u modu već su u svoj garderober uvrstile najpopularnije komade odeće koji će se nositi ove sezone.

Među najpopularnijim odevnim komadima ove sezone našle su se i suknje, i to one u crvenoj boji. Poznato je da suknje savršeno prikazuju žensku siluetu, naročito one do kolena i sa dubokim strukom. Još ako se odlučite za onu u crvenoj boji, popravićete sebi raspoloženje, a, verujte, i drugima.

Posebno za vas smo izdovojili četiri modela na koja vredi obratiti pažnju.

1. Plisirana suknja

Plisarana suknja je ženstvena, moderna i veoma udobna. Može se nositi u različitim kombinacijama, u zavisnosti od modela i materijala.

2. Crveno i roze

Nekada je ova kombinacija boja bila "modni zločin" i smatralo se da je nose samo osobe koje nemaju ukusa. Međutim, kako se vreme menja, a sa njim i moda, sve je očiglednije da roze i crvena savršeno idu zajedno.

3. "Razbijanje" monotonije

Ukoliko ste osoba koja ne voli da mnogo eksperimentiše bojama i više volite jednobojne kombinacije, onda je crvena suknja idealn način da unesete malo razigranosti u vaš stajling.

4. U crvenom od glave do pete

Ovakav poduhvat možda sa strane deluje jednostavno, a zapravo je potrebno odlično poznavati teksture materijala. Međutim, kada se sve lepo uklopi, sigurno je da ćete mamiti poglede gde god da se pojavite.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari