• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nizak struk, duboko otvorena leđa i tetovaže: Šta nam se vraća u modu sudeći po holivudskim divama

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Devojke su bile lude za ovim trendom početkom 2000-ih, a baš zbog njega tetovaže na donjem delu leđa su bile jako tražene i često viđene

  • 0
Hejli Biber Hailey Bieber

Foto: Profimedia/PA Images/Alamy

Stari trendovi su ponovo aktuelni, a niz silueta i krojeva iz 90-ih se vraća na crvene tepihe. Kako su u Holivudu događaji sve učestaliji, poznate ličnosti očigledno nadoknađuju vreme izgubljeno tokom pandemije, pa tako na svakom sledećem događaju iznenađuju svojim toaletama ne bi li bili što autentičniji.

Nedavno su dive prošetale u haljinama izuzetno otvorenih leđa.

Ove haljine bez leđa bile su popularan izbor na zabavi Vanity Fair posle dodele Oskara prošlog meseca, a brojne poznate ličnosti su prihvatile pomenuti stil.

Hejli Biber ponela je smeđu haljinu sa bočnim izrezima, dok se Zoi Kravic odlučila za kreaciju istog dizajnera, koja je imala zatvoren dekolte i dubok izraz na leđima. Emili Ratajkovski ponela je pak komplet iz dva dela.

Ket Kvin, izvršna direktorka globalnih trendova u "MAC Cosmetics-u" i samoproglašena "šaptačica trendova", nedavno je pozvala na povratak trenda na TikTok-u, predviđajući vraćanje tetovaža na donjem delu leđa.

U stvari, Biber je već "uskočila u voz", pokazujući tetovažu leptira na donjem delu leđa, koje su postale popularne kasnih 90-ih i ranih 2000-ih, a koje su zagovarale poznate ličnosti poput Britni Spirs i Nikol Riči.

Modne ikone tog vremena nosile su farmerke sa niskim strukom i majice otvorenih leđa kako bi skrenule pažnju na svoje tetovaže.

@catquinn Butt cleavage, yay or nay? 🍑 #y2k #oscars #oscarsathome #y2kaesthetic #y2kfashion #lowrise #backlessdress #buttcleavage #lowerbacktattoo #haileybieber #zendaya #zoekravitz #huntershafer ♬ Toxic - Britney Spears

Za sve je zaslužan Mekvin

- Donji deo kičme je najerotičniji deo tela - objasnio je davih dana Aleksandar Mekvin. Opisivao je jednu od svojih prvih kolekcija s kraja devedesetih, onu koja je šokirala modni svet predstavljanjem jedne od njegovih najpoznatijih silueta: "Bumster", pantalona jaaako niskog struka dizajniranih da otkriju bokove i još ponešto.

Kontroverzan, provokativan, prosvetljujući, Mekvin je obeležio rođenje onoga što će kasnije postati farmerke niskog struka, iako prihvatljivijeg kroja - simbol 2000-ih.

Džulija Foks

Devojka koja je za jako kratko vreme postala najprepoznatljivije lice na svim događajima i naslovnim stranama jeste Džulija Foks, američko-italijanska glumica i model. Zapravo je ona ta koja je pre dama sa holivudske A-liste ponela ovaj trend. Međutim, ona je čak otišla i korak dalje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐉𝐔𝐋𝐈𝐀 𝐅𝐎𝐗 (@juliafox)

Džulija je na jednom događaju viđena u apsolutno najnižim farmericama sa niskim strukom, a ponela je i gornji deo od teksasa, teksas čizme i teksas tašnu napravljenu od para izvrnutih farmerki. Ceo stajling je napravila sama, a jednostavan vodič istakla je na svom Instagram profilu.

Video: Potrošila je 16.000 evra kako bi prekrila 90% tela tetovažama, a za sve to je kriv njen tata

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota