• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šareni i lepršavi ogrtači su u trendu: "Začinite" svaku modnu kombinaciju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Možete ih nositi u gotovo svakoj prilici

  • 0
žena, moda, kardigan, mantil Foto: Shutterstock

Žene su nekada lepršave ogrtače nosile samo u svoja "četiri zida" i do pre nekoliko godina je važilo pravilo da ovaj odevni komad nije prikladan za javnost.

Međutim, vremena, mišljenja i moda se menjaju, pa su u skladu sa tim modni stručnjaci odlučili da ulepšaju ogrtače i "izvedu" ih napolje.

Sudeći po poznatim damama koje obožavaju ovaj odevni komad, može se zaključiti da su žene zavolele šarene i lepršave ogrtače, jer su praktični i možete ih nositi u gotovo svakoj prilici. 

1. Animal print

Životinjski ili animal print je jedan od najpopularnijih trendova za ovu sezonu. Farmerice, majice, haljine, obuća - sve je u duhu animl printa, pa i ogrtači koje će poneti samo hrabre dame.

2. Pravi prolećni stajling

Ovaj stajling je idealan pokazatelj kako ogrtač daje posebnu notu jednobojnoj kombinaciji. Dodajte modne dodatke poput, naočara, torbice, šešira... i spremni ste za pokret.

3. Cvetni desen

Cvetni desen je i ove sezone, čini se, više nego ikada ranije, zastupljen u najnovijim kolekcijama za proleće-leto, s tim što su ove godine aktuelni krupniji šareni cvetovi. Obožavamo ga kako na haljinama i suknjama, tako i na bluzama, lepršavim pantalonama i ogrtačima, a to su definitivno komadi u kojima ćemo uskoro šetati.

Video: Marame kao stilski dodatak idealne za proleće

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota