• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvi muški Victoria's Secret ambasador: Daren Barnet prihvatio saradnju zbog cilja kampanje

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon odlaska čuvenih anđela i dolaska modela koji promovišu inkluzivnost, i Darenova kampanja će imati važnu društvenu ulogu

  • 0
Darren Barnet Foto: Profimedia/Robyn Beck / AFP

Glumac Daren Barnet postao je prvi muški ambasador u okviru kompanije Victoria's Secret, odnosno njenog ogranka po imenu Pink. Filmska zvezda pridružuje im se kao ambasador uniseks kolekcije, koja uključuje šortseve, majice, modne dodatke i još mnogo toga.

Ejmi Hauk, izvršna direktorka Pinka, rekla je da je Barnet očigledan izbor za tu poziciju jer je pozitivan uzor tinejdžerima i mladima.

- Dok se fokusiramo na proširenje ponude robe koja nije namenjena određenom polu i nastavljamo da se razvijamo kao brend, želimo da osiguramo da naši partneri ne samo da predstavljaju raznolikost naših kupaca, već i oličavaju individualnost i samopouzdanje - rekla je ona u izjavi.

Barnet je na svom Instagramu podelio vest sa svojih više od 2,3 miliona pratilaca i napisao kako je uzbuđen što će biti deo ovakve kampanje. Za njega je jako značajno što se oni mnogo fokusiraju na svest o mentalnom zdravlju, inkluzivnost, zajednicu.

Ranije ovog meseca, Barnet je govorio o svojoj glumačkoj karijeri i o tome kako upravlja pritiskom kome je izložen, budući da mu je život sve vreme pod lupom javnosti.

- Pokušavam da shvatim da nikada nećete biti dobri svima i nikada nećete ugoditi svima. Dakle, zaista morate da odvojite vreme za sebe i shvatite da niste mašina i da ne morate da ispunite ničija očekivanja osim svojih. Postavite svoja očekivanja visoko i volite sebe - objasnio je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Darren Barnet (@darrenbarnet)

Novi ambasador će takođe pomoći u pokretanju i osmišljavanju novog stila i novih ideja, dok će sastavljati svoju ličnu listu favorita Pinkovih modela i učestvovati u brendiranim događajima i aktivističkim događajima, kao što je to bilo onda kada je Pink uzeo ulogu u obeležavanju meseca posvećenog mentalnom zdravlju.

Rebrendiranje VS i ostalih ogranaka

Victoria's Secret je kompanija koja je ozbiljno poradila na rebrendiranju. Odbacili su svoje prepoznatljive modele - nazvane Victoria's Secret Angels - 2021. godine i zamenili ih VS kolektivom, koji se sastoji od grupe inspirativnih žena u mnogim različitim karijerama.

Umesto anđela, Victoria's Secret je formirala VS Collective kako bi prikazala raznoliku postavu modela, uključujući plus-size modele, modele sa invaliditetom i transrodne modele, kao što su Emira D'Spain, prva crna transrodna žena, i Sofija Jirau, prvi model sa Daunom.

Velika TikTok zvezda Remi Bader pridružila se Pinku u februaru kao ambasador i konsultant za veličinu. U isto vreme, brend je proširio raspon veličina za kupaće kostime i rublje do veličine XXL.

Video: Upoznajte četnika manekena i sve njegove tetovaže

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota