• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt i dalje verna sandalama koje žene obožavaju: Opravdala nadimak "kraljica recikliranja"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stil štedljive vojvotkinje svi žele da kopiraju

  • 0

Kejt Midlton je u obavezi da većinu vremena poštuje stroga pravila oblačenja i kao supruga britanskog princa obavezna je da izgleda savršeno na službenim događajima.

Ipak, vojvotkinja od Kembridža uspela je da pronađe univerzalne cipele, u kojima može i da prima goste u Bakingemskoj palati i da šeta sa decom u parkovima. Reč je o laganim espadrilama sa udobnom platformom od jute.

Kejt Midlton često nosi espadrile, a posebno smo je u letnjim mesecima gledali u ovoj obući na raznim događajima. Konkretno, kada ih je poslednji put obula, nosila je model modne kuće "Russell & Bromley", jednostavan krem model sa kaišićem oko članka i podignutom petom, a i ranije se pojavljivala u sličnim modelima.

Sada, posle skoro godinu dana, ponovo imamo priliku da vidimo Kejt u njenoj omiljenoj obući. Naime, Kejt i njen suprug Vilijam juče su putem društvene mreže Instagram kraljici Elizabeti čestitali 96. rođendan.

Na objavljenoj fotografiji, kraljica Elizabeta tradicionalno nosi komade u efektnim bojama, a mnogima je za oko zapao i modni odabir Kejt Midlton.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Vojvotkinja je obukla lepršavu cvetnu haljinu, koju je takođe nosila već nekoliko puta i, naravno, espardile sa udobnom plaformom.

S obzirom na to da je Kejt za ovo fotografisanje odabrala dva dobro poznata komada, možemo zaključiti da vojvotkinja po ko zna koji put opravdana nadimak "kraljica recikliranja".

Video: I vojvotkinje nose nošeno: Kejt Midlton prošetala crvenim tepihom haljinu staru 8 godina

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota