• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako treba da izgleda poslovna žena u 2022. godini: U narandžastom odelu, Blejk Lajvli daje odgovor

Vreme čitanja: oko 1 min.

Monohromatska odela su sveprisutna, a sa svakim novim pojavljivanjem dame pokazuju kako se nose ovi moćni kompleti

  • 2
Blake Lively, Blejk Lajvli Foto: Profimedia/The Mega Agency/MEGA

Blejk Lajvli viđena je u jarkonarandžastom odelu dok je napuštala poslovni sastanak u Njujorku. Ova 34-godišnja glumica i majka troje dece svom živopisnom odelu dodala je šik žuto-belu torbu, a na nogama je imala prepoznatljive providne salonke sa bodljama - nešto za šta smo mislili da samo skuplja prašinu u cipelarniku svake blogerke koje ih je pošto-poto posedovala u periodu od 2013. do 2015. godine.

Ranije tokom dana, Blejk je primećena na kafi sa sestrom Robin i suprugom Rajanom Rejnoldsom, a ovom poslovnom izgledu prethodio je "izlet" u vreme kada su se nosile čuvene "bodycon" haljine. Blejk definitivno može sve da iznese, ali posle docrtavanja sandala na fotografiji na kojoj je bila bosa, od nje nas ništa ne iznanađuje.

Baš ta spontanost i neposrednost je ono što mnogi cene kod nje, a lakoća kojom iznese svaku kombinaciju i činjenica da zna da postavi trendove učinile su je modnom ikonom u proteklih nekoliko godina. Tome su najviše doprinela pojavljivanja na Met gali, koja su po mišljenju mnogih stilista bila najautentičnija.

Blake Lively, Blejk Lajvli Foto: Profimedia/The Mega Agency/MEGA

Blejk Lajvli je u ovom narandžastom odelu izgledala kao da je krenula iz sale za sastanke, pravo na podijum za igru. Ispod jarko narandžastog sakoa nosila je majicu od likre nešto svetlije boje i kaiš sa velikom kopčom. Monohromatski trend je prilično prisutan u Holivudu, a mi se pitamo da li ovako izgleda poslovna žena u 2022. godini?

Treba li da konačno zaboravimo na kombinaciju: bela košulja, crni sako, suknja ili pantalone? Iako se takva kombinacija čini možda i najprihvatljivijom i najsmernijom, ne vidimo zašto baš ova drečava kombinacija ne bi bila pogodna za ženu koja prati trendove i implementira ih u svoju svakodnevnu poslovnu garderobu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Tajanstvena

    27. april 2022. | 02:19

    Posljednji krik mode je frajer iza nje 😁😂

    Podelite komentar

  • Olja

    27. april 2022. | 16:37

    Poslovna zena s golim stomakom

    Podelite komentar