• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson debitovali kao par na crvenom tepihu: Ostali su dosledni svom stilu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Romansa koja već sedam meseci ozvaničena je ovim pojavljivanjem u javnosti

  • 0
Kim Kardašijan, Pit Dejvidson

Foto: Tanjug/AP

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson debitovali su kao par na crvenom tepihu za najvažniju političku priliku - večeru Udruženja dopisnika Bele kuće 2022.

Dejvidson je ostao dosledan svom stilu u crnom odelu i Vansicama sa crnim naočarima za sunce, dok je Kim ponela srebrnu haljinu "Balenciaga Couture". Iako su mnogi nagađali da će par svoje prvo zajedničko pojavljivanje sačuvati za predstojeću Met Galu, oni su tokom vikenda iznenadili sve one koji se posebno bave ovom vezom.

Elegantna, pripijena i sa zatvorenim dekolteom, gotovo zaslepljujuća haljina bez rukava bila je prekrivena hiljadama svetlucavih kristala. Kim je na ušima imala par krupnih dijamantskih minđuša.

Haljina je iz Haute Couture kolekcije za jesen/zimu 2021. godine i izrađena je od kristalne mreže u zadivljujućoj srebrnoj nijansi, a skrojena je samo za Kim kako bi joj savršeno pristajala uz telo.

Iako je njihov stil, ako gledamo na njih kao par, do sada bio šarmantno nepredvidiv, debi slavnog para na crvenom tepihu označava savršen spoj Kardašijankinog osećaja za modu i trendove i Dejvidsonovog opuštenog stila.

Za njihov veliki noćni izlazak u Vašingtonu, čini se da su Kardašijan i Dejvidson konačno pronašli svoj stil kao par, i pokazalo se da je on zadivljujuć i neočekivan, baš kao i njihova romansa.

Video: Kim Kardašijan se ne odvaja od mlađeg dečka: Usnimljeni zajedno za Dan zaljubljenih

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota