• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Druge dame biraju TOALETE, ona ODELO: Kara Delevinj iznenadila i na ovoj Met Gali

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kara je i ove godine smelo ponela kombinaciju modne kuće "Dior"

  • 0
Cara Delevingne, Kara Delevinj

Foto: Tanjug/AP

Dok su druge dame birale što raskošniju i što glamurozniju haljinu za Met Galu, engleska manekenka, glumica i pevačica Kara Džoselin Delevinj želela je nešto sasvim drugačije. I uspela je, i prema efektu iznenađenja i prema temi večeri - "U Americi: Antologija mode", "pozlaćeni glamur". Umesto haljine, ova provokativna plavuša opredelila se za odelo.

Crveno odelo, kombinacija savilenih pantalona i raskošnog sakoa, uz elegantni crni štap, kakav je gospoda ranije nosila, činili su se kao originalna kombinacija za jednu ženu, koja je prilikom poziranja imala i stav džentlmena iz ranijih epoha američke istorije.

Ipak, skidanje sakoa donelo je posebno iznenađenje - Kara Delevinj je u stvari ostala u toplesu.

Kako je dres kod ove Met Gale trebalo je da podrži "pozlaćeni glamur", kao reminiscenciju na istoimeni period američke istorije, doba uspeha i prosperiteta, Kara je ovo pravilo i doslovno shvatila. Svoje telo prekrila zlatastim sjajem i zlatnim krugovima koji su bili jedino što je donekle pokrivalo njene izdašno otkrivene grudi.

Zlatne tonove pratila je i šminka, kao i mnošto nakita. Kosa u blagim talasima i crvene stikle sa platformom pojačale su provokativnost cele kombinacije i Kari obezbedile dodatno samopouzdanje.

Kara je i ove godine smelo ponela kombinaciju modne kuće "Dior". Prethodne godine na Met Gali preko njenih grudi bilo je ispisano "odbaci traiciju", a sada je odlučila da njene gotovo obnažene grudi same budu protiv tradicije.

Uvek sklona nesvakidašnjim nastupima, i ove godine je na kultni modni događaj donela svoju priču. Preprovokativno ili ne, to je Kara Delevinj.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota