• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Modna agencija "Select" obeležava 20 godina rada na 34. Fashion Selection-u

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon dvogodišnje pauze, 34. "Zepter Fashion Selection" biće održan od 15. do 17. maja u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency

  • 1
Zepter Fashion Selection, Hajat, hotel Hyatt Regency

Foto: Saša Džambić

Modna agencija "Select" uspešno posluje već 20 godina tokom kojih se istakla kao jedna od najuspešnijih u Srbiji, što dokazuje i činjenica da su mnogi modeli koji su potekli iz ove agencije, nastavili da grade karijeru na svetskim modnim pistama.

Upravo ovaj jubilej će svečano biti proslavljen tokom predstojećeg "Zepter Fashion Selection-a" revijom pod nazivom "Prvih 20". Revija će biti retrospektivnog tipa, što znači da ćemo imati prilike da se podsetimo značajnih manekenskih i dizajnerskih imena koja su doprinela razvoju modelinga u dvodecenijskom periodu.

Na čelu revije biće Nebojša Grnčarski, osnivač i direktor agencije koja je postavila standarde na srpskoj modnoj sceni.

Nakon dvogodišnje pauze, 34. "Zepter Fashion Selection" biće održan od 15. do 17. maja u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency.

Na ovoj reviji publici će svoje nove modne kreacije predstaviti istaknuti dizajneri poput Suzane Perić, Irene Grahovac i Zvonka Markovića. Reviju će upotpuniti i kreatori Nemanja Pantelić, Mirsada Bulić Čalaković, MB Contur, Danijela Božić, Dragana Gleđa, Dash Swim, Miss Hoodie i još mnogi drugi.

Pored predstavljanja novih modela, cilj ove revije, ali i generalni cilj agencije "Select" jeste konstantno unapređivanje modelinga kao i pomeranje granica domaće modne scene.

Ono što se da zapaziti kroz njihov dugogodišnji rad jeste da daju prostora potpuno novim licima - deci i tinejdžerima, kao i modelima od 35 do 55 godina starosti. Baš zbog ovog diverziteta, u okviru "Fashion Selection-a", održaće se i revije pod nazivom "Kids&Teen Fashion Selection" i "Apsolutno fantastične".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Jelena

    20. februar 2023. | 20:02

    Postovanje, Na koji nacin mladi koji su prosli na kastingu,i potpisali ugovor,finansiraju sve sto je potrebno na pocetku,ako su na birou nemaju zaposlenje ni primanja? Ako je to uslov ,zanima me kako? Hvala unapred.

    Podelite komentar