• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kim ponela još jednu haljinu Merilin Monro: Zelena kreacija i posle 60 godina izgleda savršeno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kardašijan nije otkrila da li je reč o replici ili orginalu, ali je poznato da je u jednom intervjuu rekla da poseduje kopuju upravo ove haljine

  • 0
Kim Kardašijan, Pit Dejvidson Foto: Tanjug/AP

Kim Kardašijan je poslednjih nekoliko dana tema broj jedan u skoro svim svetskim medjima. Kao što je već poznato, popularna rijaliti zvezda je na najvećem modnom događaju Met Gali nosila kultnu haljinu Merilin Monro.

Dok su jedni bili oduševljeni njenim modnim odabirom, drugi su govorili da Kim nije zaslužila da nosi haljinu čuvene holivudske dive.

I, dok su se pojedinici raspravljali, Kim je na društvenoj mreži Instagram otkrila da svetlucava haljina koju je Monro nosila 19. maja 1962. godine na proslavi 45. rođendana tadašnjeg američkog predsednika Džona F. Kenedija, nije jedina kreacija pokojne glumice koju je nosila te večeri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Naime, Kim se kasnije presvukla u još jednu dobro poznatu haljinu koju je proslavila Merilin Monro. Reč je o smaragdnoj haljini Normana Norela koju je Merilin nosila 1962. godine na dodeli "Zlatnog globusa" kada je ujedno i sama primila nagradu.

- U potrazi za haljinom Džena Luisa koju sam nosila na Met Gali, otkrila sam da "Heritage Auctions" poseduje legendarnu zelenu haljinu. U mojim daljnjim istraživanjima, otkrila sam da je vlasnik njene nagrade moj prijatelj Džef Leatham. Ovo sam videla kao znak da su se sve zvezde posložile. Ovo će zauvek biti jedna od najvećih privilegija u mom životu - napisala je Kim na Instagramu.

Kim nije otkrila da li je reč o replici ili orginalu, ali je poznato da je u jednom intervjuu rekla da poseduje kopuju upravo ove haljine.

Video: Uskršnja zečica iz vrelih snova tinejdžera: Kim Kardašijan MMA sporta u mrežastom i crnim tangama

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota