• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako da sami stavite narukvicu ili ogrlicu pretvorite u čoker: Jedna ukosnica može da spase stvar

Vreme čitanja: oko 1 min.

Onda kada se mučite sa stavljanjem nakita, a nema ko da vam pomogne, ovaj trik je pravo rešenje

  • 0

Nakit zaista može upotpuniti odeću, ali nekada može biti teško da bez ičije pomoći zakačite prekratku narukvicu ili ogrlicu. Ukoliko želite da potpuno spremne dođete na određeni događaj, sa svim aksesoarima koje želite da ponesete, ovaj video je onda baš za vas.

Kao što vidite u ovom kratkom uputstvu, sve što vam je potrebno jeste jedna ukosnica. Ukosnicu treba provući kroz jednu od rupica na narukvici kako biste mogle da držite tu ukosnicu rukom na koju stavljate narukvicu, a onda je druga ruka slobodna da zakači kopču. Kada je kopča čvrsto pričvršćena, samo izvucite ukosnicu i to bi bilo sve.

Nakit, trikovi Foto: Ona.rs

Drugi trik će vam poslužiti za ogrlice. Ukoliko imate dve ogrlice koje biste volele da nosite zajedno, a jednu od njih želite da nosite kao čoker, ovo je superpraktičan trik.

Uzmite obe ogrlice i stavite ih kao što je prikazano u videu - deo sa rupicama sa jedne strane, deo sa kopčama sa druge strane. Potom kopču jedne zakačite za rupice druge ogrlice i ponovite to isto sa preostalom kopčom. Dakle, trik je u ukrštanju. Potom okrenite ogrlice i povucite jednu nadole kako bi vam se ova druga zategla oko vrata.

Pogledajte video sa početka teksta.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota