• 5
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rijana ne prestaje da intrigira: "Nema šanse da ću kupovati odeću u delu za trudnice"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova lepotica inače je sklona smelim i provokativnim odevnim kombinacijama

  • 5
Rihanna, Rijana Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid USA

Nakon što je mesecima skrivala trudnički stomak, Rijana ga sada gotovo uvek ističe, a njen stil je interesantniji nego ikad. 

Lepotica sa Barbadosa apsolutno uživa u drugom stanju, a sve promene kroz koje njeno telo poslednjih meseci prolazi, ponosno i često nimalo suptilno pokazuje celom svetu. U tome joj svesrdno pomažu odevne kombinacije, koje njeni fanovi oduševljeno komentarišu.

- Kad sam saznala da sam trudna, pomislila sam: "Nema šanse da ću kupovati odeću u delu za trudnice". Žao mi je, previše mi je zabavno da se doterujem. Neću dopustiti da taj deo mene nestane samo zato što se moje telo menja - rekla je Rijana.

Pevačica i njen izabranik ASAP Roki viđeni su u izlasku, a Rijana je za ovu priliku obukla prozirni srebrni komplet modne kuće "Miu Miu". Ispod tkanine koja malo šta skriva pevačica je imala samo svetloplavi satenski veš.

Kao i u poslednjih nekoliko meseci, stomak zvezde sa Barbadosa bio je u prvom planu.

Ona je svoju kombinaciju upotpunila sivom bundicom, srebrnim sandalam, svetlucavom torbicom i čoker ogrlicom od cirkona.

Rijana je još jednom dokazala da su njena izdanja provokativna, izazovna i da odražavaju njen buntovnički temperament, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Video: Rijana prošetala dečka i trudnički stomak: Ovaj detalj oduševio fanove

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Majat

    10. maj 2022. | 12:44

    Žena sam ali su mi smešne ove pevačice i starlete koje svojim ponašanjem i odevanjem u trudnoći kao da žele da negiraju da su u drugom stanju. Kao da je to sramota što se telo promenilo jer nosi bebu. Dakle, prvo je kao ponosna na trudnoću i to ističe na taj način što se slika polugola u tom stanju i obučena nakaradno. A nakon trudnoće dolazi faza u kojoj ona mora u roku od dve sedmice da povrati figuru pre porođaja. Razumem da su to žene koje žive od svog izgleda ali su mi poštenije one koje angažuju surogat majku koja im rodi bebu a one ne kvare figuru. Ovako, Rijana kao i mnoge druge pravi od sebe smejuriju ovim "stilom". Liči na obučeni bojler. Daleko bi lepša bila da je obukla neku elegantnu haljinu a ne da muči sebe i dete u utrobi kaišem koji joj ide tačno preko stomaka na ovoj kombinaciji. Ona treba da otpusti onog ko je oblači jer taj neko radi katastrofalan posao.

    Podelite komentar

  • Lulu

    10. maj 2022. | 14:59

    Izgleda ko' rascepljena bolesna krava. To radi da bi se o njoj pisalo. Bedno

    Podelite komentar

  • Z

    10. maj 2022. | 13:58

    Čelava:) Fuj!

    Podelite komentar