• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Finale konkursa We Together: Domaća modna scena dočekuje nove fashion gurue

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kultna modna manifestacija Belgrade Fashion week, koja godinama unazad diktira trendove i okuplja pasionirane ljubitelje mode, održaće se po 49. put od 8. do 15 maja

  • 0
Belgrade Fashion Week Foto: LCF Media

Pored revija na kojima će biti predstavljene nove kolekcije eminentnih domaćih kreatora, organizatori sa nestpljenjem najavljuju i reviju mladih dizajnera koji će svojim smelim kreacijama prodrmati modnu scenu.

Revija urbane i street mode na kojoj će modeli prošetati pistom radove finalista konkursa We Together, podržanog od strane brenda IQOS, održaće se u petak, 13. maja u prostoru bioskopa Balkan.

Iako je konkurs izazvao veliku pažnju sa više od 100 pristiglih prijava, samo petnaest odabranih mladih dizajnera, studenata, diplomaca i postdiplomaca modnog dizajna, imaće priliku da svoje modele, ispirisane urbanom i street modom, kao i dizajnom i koloritom The We Edition IQOS limitirane serije uređaja i aksesoara, prikažu na predstojećoj reviji.

Belgrade Fashion Week Foto: LCF Media

Tirkizna će biti dominantna boja revije, ujedno i zvezda limitirane The We Edition serije koja naglašava lepotu različitosti i inspiraciju crpi iz autentičnosti IQOS zajednice.

-S obzirom da BFW tretira modni dizajn i modu kao umetnost, sasvim je logično da ponovo sarađujemo sa IQOS brendom, koji i te kako drži do svog dizajna, i da u tom smislu želimo da podržimo sve mlade ljude koji se na kreativan način bave modom i umetnošću uopšte. Tako da smo ovog puta osmislili jedan zanimljiv konkurs "We Together", vrlo lepog i simboličnog naziva za ovo vreme, gde okupljamo mlade talentovane studente i mlade dizajnere mode koji će predstaviti svoje radove u stilu ulične, street mode koja je njima vrlo bliska, a koja je zapravo uvek vrlo uticajna i u modi - izjavio je Nenad Radujević, osnivač Belgrade Fashion Week-a.

Belgrade Fashion Week Foto: LCF Media

Troje izabranih pobednika konkursa kao neverovatnu nagradu dobiće priliku da po prvi put samostalno predstave svoje kolekcije u okviru revija na sledećem Fashion Week-u.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota