• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Vog modni specijal: Blejk Lajvli se osvrnula na svoja modna izdanja tokom proteklih 17 godina

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Prvi crveni tepih, prvo naslovnica, prva Met Gala i još dosta toga

  • 0
Blejk Lajvli, Blake Lively Foto: Shutterstock

Sećate li se kada se Blejk Lajvli pojavila u narandžastom odelu? E pa sada znamo i šta je radila tog dana. Pre izvesnog vremena objavljen je video u kom Blejk za magazin "Vog" komentariše svoje odevne kombinacije koje je nosila privatno, ali i na snimanjima od 2005. godine pa sve do sada.

U "Vogovom" segmentu "Life in Looks" objasnila je šta se krilo iza svakog izbora haljine, odeće za snimanje i gala događaja. Otkrila je da je mnoge stajlinge za ove događaje zapravo sama i ošmišljavala.

Prva pojavljivanja na crvenom tepihu

Lajvli je počela priču o nekim od svojih modnih izdanja iz serije "Sestrinstvo putujućih pantalona" iz 2005. godine i hit serije "Tračara", koja se prikazivala od 2007. do 2012. godine. Nastavila je sa pričom o nekoliko događaja na crvenom tepihu, od Filmskog festivala u Kanu do premijera filmova u kojima je igrala zapažene uloge, kao i o nekim od svojih najistaknutijih trudničkih izgleda, pa čak i o odelima koja je nosila u trileru "A simple favour".

Dotakla se svog prvog crvenog tepiha 2005. godine, kada je nosila tirkiznu majicu iz Forever 21, preko toga roze mrežicu, farmerice niskog struka i kaiš.

- Čak ni danas ne vidim zašto je ovaj izgled užasan - rekla je smejući se.

Od tada je njena modna igra samo nastavila da se razvija. Jedan od njenih najglamuroznijih trenutaka dogodio se 2014. godine, kada je prvi put prisustvovala Kanskom festivalu u "guči" haljini krojenoj po meri. Njen omiljeni deo bio je nakit.

- Volim nakit, to je tako važan deo stila - kaže Lajvli, koja se divila jednostavnosti dijamantske ogrlice.

- Lako je reći jednostavnost kada nosite orglicu od 500 dijamanatskih karata - dodala je.

Met Gala i naslovne strane

Naravno, sve ovo ne bi bilo potpuno da se Lajvli nije osvrnula na neke od svojih omiljenih naslovnica u magazinima i haljinama koje je nosila na nekolicini Met Gala događaja. Prva naslovnica bila je baš za jedno izdanje magazina "Vog" i tada je imala 21 godinu.

Usluge stilista ne koristi, a čak se i ne plaši da preuzme na sebe kreiranje i šivenje. Za dodelu "Gem Awards" ove godine u Njujorku sama je došivala deo svoje haljine - na putu do lokacije na kojoj se održavala dodela nagrada.

- Da li imaš rezervni žuti dijamant koji možeš da mi daš, samo da ga pozajmim da bih ga prišila na haljinu - upitala je svoju drugaricu, kreatorku nakita.

- Znači, ja sam tada bila u tom autu sa iglom i koncem i prišivala žuti dijamant na svoju haljinu i samo se molila da ne spadne. Onda su me po završetku događaja zamolili da ga vratim, pa sam ga sama i odšila, i to nožem.

Njen omiljeni Met Gala izgled svih vremena je "Versaće" dizajn, koji je nosila 2018. godine.

- Veoma sam uključena u dizajn haljine, ne znam da li je to zato što sam Devica ili nemam preča posla - šali se ona, dodajući da je bila njena ideja da doda osam stopa  (gotovo dva i po metra) dugačak šlep na samu haljinu.

Prošle nedelje, Lajvli se pojavila na Met Gala tepihu u još jednoj "versaće" kreaciji koja je inspirisana Kipom slobode.

- Umesto da se fokusiram na modu pozlaćenog doba, želela sam da pažnju skrenem na arhitekturu. Njujork je važan deo onoga što jesam - objasnila je.

Video: Moj nedeljni stajling: 5 prolećnih kombinacija

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota