• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovacijama na reviji Suzane Perić počeo 34. Fashion Selection

Vreme čitanja: oko 2 min.

Revijom Suzane Perić simobličnog naziva Love Came Back sinoć je, u organizaciji modne agencije Select, u hotelu Hyatt Regency počeo 34. Fashion Selection

  • 0
Fashion Selection

Foto: Saša Džambić

Revijom Love Came Back Suzana Perić želela je da se osvrne na vreme izazova koje je iza nas, te su heroine njene nove kolekcije doktorke i medicinske sestre, koje su za ovu priliku skinule svoje bele mantile i obukle kreacije poznate dizajnerke.

Novom kolekcijom Suzana Perić publiku u prepunoj Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency vratila je u zlatno doba Holivuda, u haljine njenog prepoznatljivog stila za putene i samosvesne žene poput holivudskih diva. Lepršavim modelima živog kolorita Suzana Perić podseća na to koliko je stvarnost drugačija kada je pokreće ljubav.

Nastup pevača Stefana Zdravkovića i izlazak kreatorke na pistu ispraćeni su ovacijama, a ovaj modno-muzički spektakl imao je i humanitarni karakter, obzirom da će haljine Suzane Perić iz nove kolekcije na svojim maturskim večerima nositi devojčice iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

Veče je nastavljeno izuzetno zanimljivom revijom mladih dizajnera, koji sigurnim koracima krče sebi put na srpskom modnom tržištu. Ema Jeremić prikazala je kolekciju svedenih, ručno šivenih haljina svog brenda Ema J Design. Dunja Pavlović predstavila se brendom Doonya Design, i modelima inspirisanim umetnošću, a pre svega ljubavlju. Ognjen Vitorović tvorac je brenda Xaiduk, koji za cilj ima da luksuzni dizajn približi svakome i obriše granice između sportskog, urbanog i luksuzne mode.

Milena Maričić ispričala je svoju priču o brendu Mimar, nastalim iz želje da sa prijateljima podeli ono što je radila za sebe, a koji odlikuju ležernost, udobnost i nosivost. Brend Ichigo Jelene Letić je nastao pre dve godine, sa idejom da pokrene individualizam u modi van ličnog stila, počevši od dečijih kostima i želja, do izrade specijalnih komada ženske linije koji su unikatni, a daju opciju daljeg ličnog pečata. Poslednja je nastupila Kristina Bartuš, čiji je ovo treći nastup na Fashion Selectionu, sa ženstvenim i modernim modelima.

Fashion Selection

Foto: Fashion Selection

Prvi dan 34. Fashion Selectiona počeo je Kids&Teen Fashion Selectionom, i revijama za decu i tinejdžere Lindex i Pertini Fashion.

Fashion Selection nastavlja se večeras revijama Zvonko Marković powered by ASUS, Aposlutno fantastične Gorice Pejaković i Miroslava Stevanovića, koju će prvi put u Srbiji nositi žene modeli od 35 do 55 godina, revijama Nemanje Pantelića, Danijele Božić, MB Contur i Mirsade Bulić Čalaković, i brenda Panter.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota