• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako stilizovati šarene letnje pantalone: Ovo su neophodni komadi sezone

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pronađite inspiraciju među predloženim idejama

  • 0

Sa porastom temperatura svi mučimo istu muku - kako da se obučemo za posao, a da se osećamo prijatno. Onda kada nam se više ne nose lepršave haljine, moramo posegnuti za nekom alternativom. Najbolji izbor tada jesu široke raznobojne pantalone koje vam mogu poslužiti bilo da idete ka ležernoj ili poslovnoj varijanti.

Kroz sledeće fotografije donosimo vam dozu inspiracije za autfit i savete kako da ih uklopite u prolećni i letnji stil.

1. Pruge, pruge, pruge

Pantalone sa prugama vizuelno čine našu siluetu tanjom, što je uvek plus. Bele, crne ili teget pantalone na pruge sa širokim nogavicama možete nositi u ležernoj kombinaciji baš ovako ili uz majicu sa nekim ispisom ili živopisnim printom. Nemojte misliti da se to neće uklopiti. Patike ili ravne sandale uz šešir i naočare biće sasvim dovoljne da upotpune ovaj autfit, a ukoliko biste ovo nosile u nekoj drugoj varijanti, možete ih iskombinovati sa crvenim sakoom i običnom belom majicom.

2. Cvetni ili životinjski print

Sve češće viđamo pantalone koje se šire tek pri dnu nogavica, a koje imaju jako zanimljive cvetne printove, pa nas podsećaju na modu iz crtanih filmova. Bilo da se odlučite za ove ili neke sa životinjskim printom, vrlo ih je lako uklopiti jer obično se prodaju u setu sa košuljama ili majicama. Ako to nije slučaj, jednobojni gornji delovi koje već imate će biti sasvim dovoljni, a akcenat će biti na pantalonama.

3. Lanene pantalone

Lanene pantalone su vam možda i prva asocijacija kada pomislite na ležerno+letnje. Dodajte "oversized" košulju i spremne ste za šetnju ili odlazak na posao.

4. Kolor-bloking je celogodišnji trend

Od ovog trenda nećemo odustati uskoro, a pogotovo ne u lepim danima. Pantalone u jednoj boji, a gornji deo u drugoj i koliko god vam ovo delovalo obično, spoj dve jarke boje će celu kombinaciju dići na viši nivo. Igrajte se i bojama i izborom odeće i drugih modnih dodataka - na primer, možete napraviti punđu i oko nje vezati odgovarajuću cvetnu maramu.

5. Boho printovi i setovi

I ove sezone morate imati barem jedan set pantalona sa kimonom. Ako ste za mirnije kombinacije, boho print odlično ide i sa jednobojnom majicom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota