• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Milica Šutović: "Prirodan izgled je moja preferencija jer sam tu na svom terenu"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Modeling nije jedina sfera u kojoj Milica vidi sebe - psihologija je njena druga ljubav

  • 0
Milica Sutovic

Foto: Mina Dishlenkovich

Milica Šutović je manekenka koja je tokom svoje karijere ostvarila zapažene i upečatljive modne saradnje, kod nas i u inostranstvu. U razgovoru za Ona.rs otkrila je da je u svet modelinga ušla sasvim neplanirano - putem "Fejsbuka" obratio joj se modni agent koji je želeo da ona dođe u agenciju kako bi ostvarili saradnju.

- Prvi put sam odbila ponudu jer nisam videla sebe u toj industriji, ali kada je drugi put kontaktirao sa mnom, odlučila sam da odem sa roditeljima i vidim kako to zapravo izgleda - započinje Milica svoju priču.

Njoj je prve profesionalne fotografije još 2014. godine uradio sada već afirmisani fotograf Dušan Petrović, nakon čega Milica shvata da modeling možda zaista jeste njen životni poziv. Nakon što je donela odluku da će se zasigurno ovim baviti, počinju njeni prvi angažmani, snimanja, putovanja i sve što ovaj posao zahteva.

Putovanja svakako jesu najlepši deo ovog posla, što, naravno, ne znači da je vaša jedina dužnost da spakujete kofer i da se smešite dok vas fotografišu na prelepim destinacijama.

Ni tokom pandemije Miličin entuzijazam nije jenjavao, pa je dosta vredno radila i u protekle dve godine, a jedina prepreka joj je bila to što je bio smanjen izbor zemalja u koje je mogla otići.

Milica u razgovoru sa nama nije krila ni manje lepe strane ovog posla.

- Kao i svaki posao, modeling je mač sa dve oštrice. Pored mnogih odricanja, meni lično najteže padaju česta odsustva od kuće i voljenih osoba. Takođe, moram reći da je ovo posao uz koji idu mnoge predrasude koje se nekad pokažu istinitim, i iz tog razloga želim naglasiti da se uz jak karakter i dobro kućno vaspitanje ne može "skrenuti sa puta" - ističe Milica.

Ono do čega je njoj posebno stalo jeste rad u dobroj ekipi. Sa Minom Dišljenković koja je zaslužna za Miličine najnovije fotografije ističe da je zadovoljstvo raditi, jer one uvek uspevaju da jedna iz druge izvuku ono najbolje. Svako fotografisanje je drugačije i bolje od prethodnog, što zahteva i veštine eksperimentisanja.

- Prirodan izgled je moja preferencija jer sam tu nekako na svom terenu, ali ništa manje ne volim da izađem iz zone komfora i probam nešto novo - objašnjava Milica o svojim sklonostima kada su snimanja u pitanju.

Ipak, modeling nije jedina sfera u kojoj vidi sebe. Milica je trenutno na poslednjoj godini studija psihologije i kako je sama istakla, psihilogija je njena druga ljubav i pasija.

- Trenutno sam u potpunosti okrenuta usavršavanju iz oblasti forenzičke psihologije, kojom bih u bliskoj budućnosti i volela da se bavim.

Pored toga, Milica se obrela i u mnogim domaćim spotovima koji su nastali za potrebe pesama najpoznatijih imena domaće muzičke industrije. Ukoliko malo bolje pogledate njene fotografije, možda se setite da ste je viđali u spotovim Milice Pavlović, Raste, Corone i mnogih drugih.

(Model: Milica Šutović; Foto: Mina Dishlenkovich @moshicreative; Hair: Jovan Marković @jovana.mua)

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota