• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tamara Kalinić u "džeparicama" koje će osvojiti proleće: Sjajne su i za dnevne i za noćne kombinacije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od prošlog leta primećujemo da se vraća estetika 2000-ih, a osim onoga što viđamo u radnjama, svakodnevni stajlinzi svetskih poznatih ličnosti su nam dodatna potvrda aktuelnih trendova

  • 0

Generacija Zed je, ako je sudeći po društvenim mrežama, oštro protiv nošenja uskih pantalona. Iako smo navikli da nosimo visoko strukirane farmerice sa jako uskim nogavicama do iznad članaka, nažalost, sve ćemo ih manje nalaziti u prodaji, budući da počinju da vladaju novi trendovi.

Od prošlog leta primećujemo da se vraća estetika 2000-ih, a osim onoga što viđamo u radnjama, svakodnevni stajlinzi svetskih poznatih ličnosti su nam dodatna potvrda aktuelnih trendova.

Slavne ličnosti zapostavljaju uski džins  i umesto toga se odlučuju za široke donje delove. Brojne zvezde su odavno primećene baš u njima, uključujući Hilari Daf, Rijanu, Belu Hadid i Šej Mičel.

Naša najpoznatija influenserka, Tamara Kalinić je prošetala ulicama Pariza, tačnije Avenijom Petra I od Srbije u modelu pantalona koji će osvojiti ovo proleće. "Džeparice" je uklopila sa belom "prada" majicom i ponela "prada" tašnicu kako bi kompletirala izgled koji referencira na 2000-e.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ranije ovog meseca prošetala je model u maslinastoj boji i pokazala koliko se razlikuje odabir materijala i kada biramo elegantniji izgled.

Načini na koje možete da stilizujete "džeparice" pantalone su beskrajni: pridržavajte se osnovnih stvari i nosite belu majicu i kao što je to uradila Tamara, ali za ležernu dnevnu varijantu obujte patike umesto visokih potpetica. Okrenite se "Y2K" stilu i uparite ih sa krop-topom i odvažite se da pokažete stomak. Čak i "oversized" duks nije nikakva greška kada je ovaj model u pitanju. 

Za noć samo obujte omiljene sandale, podignite kosu i spremne ste, ovo je jedna od onih kombinacija koja se uz samo jednu promenu pretvara iz dnevne u noćnu, a gore vam je dovoljna samo omiljena majica ili top.

Video: Vreli kadrovi srpske blogerke u bikiniju: Ali nije htela da objavi jedan video do kraja

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota