• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trendi boje kupaćih kostima za leto 2022: Izaberite svoj model i budite zvezda plaže

Vreme čitanja: oko 2 min.

Moderni krojevi i dominantne boje istaći će vaš preplanuli ten, a na vama je samo da izaberete model koji će vam savršeno odgovarati

  • 1
Kupaći kostimi, Native Bonatti maj Foto: Bonatti

Leto samo što nije stiglo, a većina željno iščekuje ovo godišnje doba, plaže i sunce. Bilo da ćete ovo leto provesti na moru, jezeru ili bazenu - dobar kupaći kostim je obavezan.

Ukoliko ste u dilemi i ne znate koje boje i deseni su u trendu, ne brinite, jer je Bonatti već sve osmislio za vas.

Kao i svake godine, Bonatti je i ove pripremio bogatu kolekciju raznolikih modela, krojeva i desena, te je sigurno da će svaka dama naći idealan kupaći kostim za sebe. Ovog leta, Bonatti kupaći kostimi inspirisani su bojama okeana, zalascima sunca i sočnog zelenog voća.

Kupaći kostimi, Native Bonatti maj Foto: Bonatti

Narandžasta boja i dalje važi za najpopularniju, a u Bonatti radnjama i na webshop stranici sada možete pronaći i narandžasti kupaći kostim koji će istaći vaš preplanuli ten.

Ova vatrena boja je i te kako zastupljena u Bonatti letnjoj kolekciji. Narandžasta je dominantna sama po sebi, ali idealno se uklapa i sa drugim bojama.

Kupaći kostimi, Native Bonatti maj Foto: Bonatti

Pored narandžaste izdvaja se i kraljevskoplava boja koja s razlogom nosi ovo ime. Kraljevskoplavi materijal Bonatti modela odlikuje blago presijavanje na suncu. U ovoj boji dostupni su različiti modeli, pa tako možete pronaći:

Kupaći kostimi, Native Bonatti maj Foto: Bonatti

Poslednja, ali ne i po važnosti, svakako je i maslinasta boja. Maslinasta baš kao i narandžasta savršeno naglašava preplanuli ten, a možete je kombinovati sa raznim drugim bojama. Ono što će posebno obradovati dame kada su u pitanju Bonatti kupaći kostimi svakako je činjenica da se svi modeli mogu kupiti odvojeno.

Kupaći kostimi, Native Bonatti maj Foto: Bonatti

Kako bi letnja kombinacija bila potpuna, tu su i lepršave haljine, od finih materijala, koje možete da nositi i van plaže.

Kupaći kostimi, Native Bonatti maj Foto: Bonatti

Bilo da volite klasične bikini modele, sa tvrdim ili mekim korpama, ili pak praktične top modele, u Bonatti radnjama i na webshop na adresi www.bonatti.rs možete naći vedre i klasične boje, letnje desene i modele sa egzotičnim motivima, po pristupačnim cenama.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Kursadžija

    21. maj 2022. | 10:28

    Trodelni kupaći je najbolji. Šešir, cvikeri i papuče.

    Podelite komentar