• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Street style" dominira društvenim mrežama: Na pravom mestu pronađite sve komade i "pokidajte" trend

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nije teško izgledati kao omiljeni influenser!

  • 1
Galerija Foto: Strahinja Filipović

Sve vrelije temperature teraju nas da se sklanjamo sa ulica i priliku za odmor i zabavu tražimo u klimatizovanim prostorima kako bismo izdvojeno vreme za odmor ili razonodu proveli što komotnije. Najveći broj sadržaja u kojima možete uživati nalazi se u tržnim centrima - počevši od bezbroj radnji koje nude najaktuelnije trendove, pa sve do bioskopa kao savršenog načina za odmor od šoping ture.

Odlazak u šoping uvek predstavlja pravi mali ritual koji se sastoji od obilaska radnji, isprobavanja najnovijih kolekcija voljenih brendova, fotografisanja u odeći koja vam najbolje stoji i za kraj predaha za obrok ili kafu na kojoj sa društvom razmenjujete utiske o kupovini.

Kako se bliži period malih i velikih matura inspiraciju za autentične stajlinge pronalazimo na društvenim mrežama, a samo vešti kupoholičari znaće kako naizgled jednostavan stajling može biti upotpunjen i poseban. Važno je tražiti na pravom mestu koje nudi šarenolika ponudu.

"Street style" preovlađuje

Trendovi 2000-ih su ove godine sve primećeniji na ulicama, a u Galeriji, sudeći po izlozima novootvorenih radnji poput Sinsay, House ili Cropp, jasno nam je da ćemo za svakodnevnu varijantu birati komade koji podsećaju na ovaj poseban estetski period, a koji vrlo rado prihvatamo i sa lakoćom možemo izneti zbog širokog asortimana ponude.

Velike šnale za neobavezne punđe, leptirići u kosi, neizostavni čokeri, "ispran" džins, suknje sa niskim strukom ili glomazne naočare sa staklima u boji - na jednom mestu možete pronaći sve što vam je potrebno da budete ukorak sa trendovima.

Šoping ili zabava? Izaberite oba

Kad ste sa društvom u Galeriji, vrlo je lako pronaći zabavu za svakoga. Onima koji tačno znaju koje prodavnice bi da obiđu, mape u Galerija mobilnoj aplikaciji olakšaće snalaženje po najvećem tržnom centru u regionu. A koliko je zapravo veliki, najbolje govori broj posetilaca koji koriste stilizovane električne oldtajmere da bi došli do željene prodavnice ili restorana. Ova vožnja predstavlja pravo uživanje i odmor posle duge šetnje po ulicama i trgovima Galerije.

Svaka kupovina je prijatnija ukoliko je začinite ukusima raznih kuhinja. I važno je da možete da birate između brze hrane, specijaliteta iz kuhinje egzotičnih zemalja ili samo zasladite dan omiljenom poslasticom. Na drugom spratu Galerije, u Food Hall-u, možete uživati u omiljenim ukusima na jednom mestu.

Galerija Foto: Monika Pavlović

Kompletan utisak vašoj kupovi pružiće izlazak na terasu i uživanje u pogledu na reku. Na taj način šoping centar postaje vaša oaza mira i idealna scenografija koja će vam obezbediti prelepe fotografije za vaše omiljene društvene mreže.

Pored raznih modnih trendova, moderan šoping centar misli i na druga interesovanja svojih posetilaca poput najnovijih kinematografska ostvarenja. U Galeriji možete uživati u najmodernijoj IMAX bioskopskoj sali u regionu i doživete na potpuno drugačiji način radnju filma, likove i specijalne efekte.

Na kraju dana tu je i ušteda

Račune uvek sačuvajte, ne samo da biste sa lakoćom zamenili stvari ukoliko se predomislite, već da biste mogli da uživate u posebnim pogodnostima. Na vama je samo da sačuvate sve račune, bilo da su oni iz restorana, bioskopa ili ste ih dobili plaćanjem drugih aktivnosti tokom svog boravka. Sledeći korak jeste da sa Google Play ili App Store preuzmete Galerija aplikaciju, a potom da skenirate račune, kako biste prikupljali bodove svakom narednom kupovinom u Galeriji i umanjili svoj sledeći račun.

Galerija Foto: Promo

Ostanite u toku sa novim ponudama, posebnim pogodnostima namenjenim samo vama, rođendanskim iznenađenjima i drugim sadržajima koristeći aplikaciju.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Raisa

    27. maj 2022. | 16:51

    Stvaranje potrošačkog nemislećeg društva je imperativ svakog ko želi da vlada ovcama.

    Podelite komentar