• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Megan Markl vraća tufnice: Tradicionalni print nosiv je na svim komadima sezone

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Možete da kombinujete i uskladite ovaj starinski trend sa mnogim današnjim trendovima poput nošenja sa neonskim bojama kako biste stvorile razigran izgled

  • 1
Megan Markl Foto: Profimedia/Karl Larsen/BACKGRID/BACKGRID/Backgrid USA

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, princ Hari i Megan Markl, i polo tim Los Padresa bili su u nedelju domaćini posebne dobrotvorne polo utakmice u znak podrške nekoliko lokalnih dobrotvornih organizacija. Megan je izgledala jako elegantno u belim suknja-pantalonama i crnoj bluzi na tufnice.

Da bi upotpunila svoj izgled i pridržavala se pravila oblačenja za događaj, vojvotkinja je nosila odgovarajući crni šešir. Crna talasasta kosa i jarkocrveni karmin upotpunili su njen izgled na polo turniru u Santa Barbari.

Mnogi od stilova iz 90-ih se vraćaju, a mi kažemo da želimo što češće da viđamo ovaj print. "Polka" tačke su sinonim za fanki retro atmosferu i na našu sreću vraćaju se na svim odevnim komadima.

Razigrane tačkice mogu da budu zabavan i neobičan dodatak vašoj modnoj kombinaciji, bilo da se nalaze na aksesoarima ili na samoj odeći.

Možete da kombinujete i uskladite ovaj starinski trend sa mnogim današnjim trendovima poput nošenja sa neonskim bojama kako biste stvorile razigran izgled. Za onu klasičnu varijantu inspiraciju potražite u Megan Markl i nosite košulje sa plisiranim suknjama ili kilotama. Uz crveni karmin i crvene nokte spremne ste za svaki događaj.

Pored činjenice da je Megan svojom pojavom zapanjila sve prisutne, događaj je bez sumnje bio upešan, a prikupljeni novac bio je namenjen organizacijama koje se bore protiv gladi, kao i za očuvanje životne sredine i mentalnog zdravlja.

Harijev tim iz Los Padresa čak je bio i pobednik tog dana, a Megan je svom suprugu čestitala tako što mu je uručila pehar i poljubac!

Pored toga što je vojvotkinja izgledala besprekorno, Megan i Hari su bili jako veseli dok su se grlili na podijumu i dok ih je publika bodrila.

Video: Ako želite da postanete princeza, pratite ova uputstva

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • 🤣🤣🤣

    23. maj 2022. | 12:25

    A koja li je tajna kose?

    Podelite komentar