• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šortsevi koje ćemo nositi ovog leta: Evo kako da ih stilizujete

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Komad garderobe bez kojeg nećete moći da zamislite leto

  • 0

Proleće je možda tek počelo, a mi već sanjarimo o letu koje je pred nama. Odbrojavamo dane kada možemo da zamenimo dugačke nogavice za kratke, a teksas šorts je u tom slučaju pravi izbor.

Kao i obične farmerke, sa teksas šortsem imamo višestruke mogućnosti kombinovanja, u zavisnosti od raspoloženja ili prilike, što je potpuno adekvatno budući da oni dolaze u različitim krojevima, stilovima i bojama.

Za vas smo pripremile nekoliko "must have" modela za predstojeće leto, kao i savete za kombinovanje.

1. Prekrojite stari džins

Zadovoljne ste kako vam stoje stare farmerice, ali vam se ne sviđa model i širina nogavica? Prekrajanje je pravo rešenje za vas! Skratite svoj džins tako da bude malo duži od standarnog šortsa i nemojte ga porubljivati. Kada je uski model u pitanju, gore će vam savršeno pristajati nešto šira košulja razigranih motiva. Obujte neke od aktuelnih nanula u boji ili platnene patike i spremne ste. Bonus je to što ste samostalnim prekrajanjem uštedele novac, a dobile ste šorts koji vam savršeno pristaje.

2. "Oversized" model

Ovaj model aktuelan je i ovog leta i ostaće vaš najbolji izbor za dnevne kombinacije. Ne bežite od nešto širih majica za kombinovanje jer je ovde jedini detalj na kome će biti akcenat upravo dobar kaiš uz pomoć kog ćete dobiti savršenu siluetu.

3. Visok struk 

Vintidž model sa dugmićima i visokim strukom najbolje ćete kombinovati uz omiljeni letnji print - mornarski! Vežite maramu sa istim motivima oko glave ili na već vezan rep. Za izbor obuće idealne će vam pristajati sandale sa plutom.

4. Nezaobilazne tregerice

Ovde nema mnogo razmišljanja, važno je samo da pronađete boju teksasa koja vam odgovara i celog leta nećete imati čuveni "nemam šta da obučem" problem.

5. Šorts i dugački rukavi?

Stara škola - uparite svoj omiljeni kardigan sa nekim od šortseva u bež boji ili boji šampanjca. Za ispod je nepogrešiv izbor bela košulja, a izgled zaokružite oksfordicama i spremni ste da krenete u avanturu u šumi - ili u jednu od vaših dnevnih šetnji. Koliko god da ovo izgleda lepo i privlačno, mi nažalost živimo u području koje ima nepogodnu klimu za ovako nešto, ali sigurni smo da će se posle letnjeg pljuska pružiti prilika da iznesete ovako nešto.

Video: Najveći modni i lifestyle događaj na ovim prostorima: My Global Fashion Awards

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota