• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dive dve generacije: En Hatavej i Zendeja u reklamnom spotu poznatog brenda

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dragulji padaju kao latice sa plafona, paun luta zamkom, a između njih dve postoji dovoljno hemije da se očekuje da ovaj kratki film dobije dugometražni nastavak

  • 0
Anne Hathaway Zendaya Coleman

Foto: Profimedia/ The Mega Agency/ZUMAPRESS.com / MEGA, Abaca Press/Zabulon Laurent/ABACA

En Hatavej i Zendeja - susret dve generacije, dva prepoznatljiva lica koja su idoli mladim devojkama. Na sebi nose dragulje i plešu u kadrovima za promotivnu kampanju nakita modne kuće "Bulgari" u režiji Paola Sorentina. Ove godine En Hatavej je postala brend-ambasador, dok Zendejina saradnja sa brendom traje od 2020. godine.

Pod nazivom "Neočekivana čuda", kratki film u trajanju od dva i po minuta smešten je u Rim i poziva se na Hatavejine uloge u ostvarenjima čija su tema bili dijamanti - "Ocean's 8" i "The Hustle". Svi kadrovi prožeti su daškom senzualne ljubavi.

- Prihvatite srdačan poziv Rima i tražite radost i čuđenje u svakom trenutku, blistavu lepotu na iznenađujućim mestima, znajući da nam radoznalost otvara beskonačnost blaženih mogućnosti - napisala je kuća Bulgari ispod video-snimka.

En i Zendaja požudno gledaju u retko drago kamenje i komade nakita. Leptiri lebde pored Hatavejinog lica pre nego što u sledećoj sceni obe zaplešu, a naglasak je na senzualnim pokretima. Dok glumice naizmenično pripovedaju o filmu pozivajući gledaoce da potraže radost i čuđenje u svakom trenutku, kao i blistavu lepotu na iznenađujućim mestima – one su "okićene" raskošnim draguljima. Hatavej nosi komade iz legendarne kolekcije "serpenti" brenda, zajedno sa satovima i nakitom iz kolekcije "divas’ dream", dok Zendeja nosi komade iz kolekcija "b.zero1" i "BB".

Dragulji padaju kao latice sa plafona, paun luta zamkom, a između njih dve postoji dovoljno hemije da se očekuje da ovaj kratki film dobije dugometražni nastavak.

- Da otkrijem neočekivana čuda - šapuće Zendeja.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota