• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

SPLIT POSTAJE MODNA MEKA: Snimljena kampanja za prestižnu nagradu My Global Fashion Awards

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dva dana modne bajke sastavljena su od proslave u obliku modnog spektakla koji će se održati 14. juna 2022.

  • 0

Najveći modni i lifestyle događaj na ovim prostorima, My Global Fashion Awards nakon dve godine pauze (zbog kovid pandemije) ponovo donosi dašak glamura u Split.

Dva dana modne bajke sastavljena su od proslave u obliku modnog spektakla koji će se održati 14. juna 2022, na kultnoj Matejušci povodom 25 godina samostalnog rada Ivice Skoke te velikog MGF Showa Optike Ande X Philipp Plein što je ujedno i prva takva revija Philippa Plein-a na ovim prostorima.

Reviju će nositi 15 poznatih influencera (Josip Grabovac, Renata Lovrinčević, Sarah Ćerkez, Petra Čolak, Ivana Jeločnik, Lucijano Plazibat i drugi).

Dodela modnih priznanja održaće se 15. lipnja 2022. na platou kultnog mjesta HVK Gusar, gde će se ove godine dodeliti direktne nagrade u 15 kategorija.

Svi prisutni će uživati u keteringu restorana Gusar, a okupljene će zabavljati grupa Sans.

U oskarovskom stilu zvanice će na crvenom tepihu dočekivati poznati glumac i komičar Davor Lovinić, a voditeljsku palicu će peuzeti Ida Prester.

My Global Fashion Awards

Foto: Promo/My Global Fashion Awards/Ivan Gudić

Ovogodišnja kampanja snimljena je u Splitu čije je zaštitno lice poznati svetski model Sarah Ćerkez rodom iz Sarajeva.

Dobitnica ovogodišnje nagrade za životno delo, Matija Vuica je upravo svojim kreacijama upotpunila snimanje kampanje za ovogodišnji MGF.

Opšte je poznato da su upravo Matijine haljine obišle svaku veću modnu meku u svijetu, a u njima su uživale svetski poznate dame.

Frizuru je radio poznati splitski frizer Ivica Šuljak iz salona HairBook koji je ujedno i službeni frizer dodele nagrada, a službeni vizažist je Violeta Kekezović .

Za fotografije je zaslužan fotograf Ivan Gudić, a video su napravili Duje Marin i Josip Gusić.

Dobitnike je birao već stalni stručni žiri u sastavu Nenad Korkut, Neda Makjanić – Kunić, Nenad Radujević ( SRB ), Zvona Vučković i Sašo Radović ( SLO ).

Detaljne informacije čuvaju se kao tajna no jedno je sigurno - poznatih lica neće nedostajati.

Organizatorica Gianna Apostolski najavljuje spektakularne dve večeri gde će grad Split ponovo postati Holivud, te se zahvaljuje spozorima ove manifestacije TZ grada Splita, TZ Splitsko -Dalmatinske županije, županiji Splitsko – Dalmatinske i ostalim pokroviteljima kao što su Optika Anda, Prahir fine jewellery, Nobel water system, Pernod Ricard, hotel Vestibul, heritage hotel Santa Lucija, poliklinika Makeover, ŠRC Lubin, HVK Gusar i drugi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota