• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zašto je haljina Kejt Midlton vrhunac ženstvenosti: Stil koji INSPIRIŠE

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojvotkinja od Kembridža je i na zabavi u Bakingemskoj palati, na koju je došla u pratnji supruga princa Vilijama, pokazala zašto je pojam dobrog stila

  • 2
Kejt Midlton Kate Middleton Foto: Profimedia/PA Images/Dominic Lipinski

Uvek kada se pomene Kejt Midlton, podrazumeva se i prefinjenost i nepogrešiv modni ukus. Vojvotkinja od Kembridža je i na zabavi u Bakingemskoj palati, na koju je došla u pratnji supruga princa Vilijama, pokazala zašto je pojam dobrog stila.

U jednostavnoj beloj haljini, koja je na vrlo istančan način akcentovala i njenu besprekornu figuru, vojvotkinja mnogim ženama može biti inspiracija i modna smernica za različite događaje koji ih očekuju.

I nije uvek u pitanju materijalna vrednost kreacije, potpis na njenoj etiketi ili pak kombinacija sa elegantnim fascinatorom poput onog koji je ponela Kejt Midlton. Pored stava dame koja toaletu nosi, magična formula je u liniji i ženstvenosti koju ističe haljina poput one koju je odabrala vojvotkinja.

Haljina srednje dužine, nežnih materijala, blago naglašenih ramena i dugih rukava koji ruku čine još elegantnijom, uz cipele na štiklu telu daje određenu meru prefinjenosti.

I baš za ove modele Kejt Midlton se često opredeljuje.

Bilo da je na V-izrez ili sasvom zatvorena, kakvu je ponela i vojvotkinja, ona odgovara svakoj, i vrlo formalnoj i nešto opuštenijoj prilici. Scena na kojoj će ona nastupiti može biti svečanost poput venčanja, elegantni poslovni skup, pozorište, važna večera...

Donji deo haljine, koji nogu prekriva do polovine lista, može biti i plisiran, ali efekat elegancije će ostati isti. I što je posebno važno, haljine ovog kroja izuzetno ističu struk.

U zavisnosti od doba dana kada se nosi i prilike za koju je odabrana, haljina je određena i materijalom i bojom, kao i propratnim aksesoarom.

Ali ključni elementi njene forme čine dominatan utisak, poput onog koji vojvotkinja izazove svakom svojom pojavom. Treba učiti od najboljih.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Marina

    27. maj 2022. | 13:32

    Ona se oblači kako matora kaze. Mora da se drži propisa. Čisto sumnjam da uvek želi ko da ima 50+

    Podelite komentar

  • Da daaaaa

    3. jun 2022. | 16:35

    Na njoj sve to izgleda tako babasto i dosadno i bezlično. I šeširi isto.... baš joj fali ono "nešto" ...iskreno i toplo. Ne vredi

    Podelite komentar