• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džej Lo zna kako nositi vrećaste pantalone: Saveti za kombinaciju koja će najbolje naglasiti struk

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zahvaljujući labavijem kroju, ove pantalone poznate su po svojoj udobnosti

  • 0
Jennifer Lopez Dženifer Foto: Profimedia/Splash/MESSIGOAL / SplashNews.com,

Neke tkanine su namenjene za nošenje tokom određenih godišnjih doba, ali izgleda da Dženifer Lopez ukida ova nepisana pravila. Džej Lo je nedavno viđena u Los Anđelesu u somotskim pantalonama i belom krop-topu, spajajući dva potpuno odvojena sezonska stila.

Zahvaljujući labavijem kroju, ove pantalone poznate su po svojoj udobnosti. Međutim, one takođe mogu biti neverovatno šik komad za vaše odevne kombinacije koje možete nositi u kancelariji, školi, na poslu ili čak u noćnom izlasku. Zbog naboranog struka i dodatnog volumena, često ih je teško stilizovati.

Ključ za nošenje ovih pantalona je balansiranje nošenjem uskog ili kraćeg gornje dela. Ne samo da to pruža proporcionalniji izgled, već pomaže da se detalji u struku ističu. Uparivanje pravih dodataka sa pantalonama je takođe važno, tako da možete stvoriti najlaskaviju siluetu prema svojoj figuri.

Što se tiče gornjeg dela - bele majice su slične plavim farmerkama, one su suštinski deo svake garderobe. Ali, slično kao i kod teksasa, pronalaženje savršene bele majice je iznenađujuće lakše reći nego učiniti.

Za artikal koji se tako intenzivno nosi i prodaje, visok kvalitet je važan za dugotrajno nošenje, tako da morate da kupujete mudro. Obratite pažnju na sastav materijala, kao i na to da li će vam se tokom letnjih dana na beloj majici primećivati fleke od znoja koje i nakon pranja mogu ostati žute - u zavisnosti od materijala, naravno.

Video: Svi su šokirani kako njeno lice izgleda, ne koristi botoks, ali ima savet: Džej Lo bez trunke šminke

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota