• 6

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najnovija haljina Kejt Midlton nas je očarala: Još jedan savršen izbor šarmantne vojvotkinje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Haljina u boji maline Kejt Midlton dala je posebnu dozu osveženja na paradi povodom kraljičinog jubileja

  • 6
Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Mnogi kažu da Kejt Midlton ima više zajedničkog sa svojom pokojnom svekrvom princezom Dajanom nego sa svojim suprugom princom Vilijamom. Pored svoje filantropske volje i ljubavi prema deci, vojvotkinja od Kembridža odiše izuzetnim osećajem za stil poput onog po kojem je bila poznata i ledi Dajana.

Kraljičin platinasti jubilej je bio najnoviji događaj tokom kojeg su svi s pažnjom pratli modne stilove Vojvotkinje od Kembridža. Među favoritima je svakako najnoviji izbor Kejt Midlton - haljina Stele Makartni u boji maline sa drapiranim ramenima i dugim puf rukavima, outfit koji je uneo posebnu dozu osveženja na paradi povodom ovog svečanog događaja.

Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Nebrojano puta do sada, Kejt je svojim modnim izborima dokazala da je u samom vrhu modnih ikona i da je, od kako je ušla u kraljevsku porodicu, njena prefinjenost dobila svoj pravi oblik, pa se na ovu mladu damu ugledaju devojke i žene širom sveta.

Ona je skromna, nenametljive lepote sa dozom harizme i šarma koji taman koliko treba daju karakter svakoj njenoj modnoj kombinaciji.

Kejt rado nosi odeću poznatih modnih kreatora, ali takođe majstorski zna da iskombinuje jeftinu haljinu sa skupocenim cipelama ili torbom. Garderoba koju ona nosi, najprodavanija je širom sveta, a mlade devojke se trude da što bolje kopiraju njen stil oblačenja.

Često je možemo videti sa prelepim šeširima, a zanimljivo je da ih Kejt nosi pod uglom od 50 stepeni, jer tako dolaze do izražaja njene jogodične kosti.

Omiljene cipele mlade vojvotkinje su one koje potpisuju Stjuart Vajcman i Džimi Ču. Kada je ulični stil odevanja u pitanju, brendovi koji su dostupni svima, takođe su nešto što je zastupljeno u garderoberu princeze, dok za prijeme ona bira skupocene haljine Aleksandra Mekvina i Dženi Pekam.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Kolle

    7. jun 2022. | 00:53

    Divite se mršavoj nafuranoj napaćenoj ženici, na proslavi babuskarinog rođusa i imperije zla koja je u istoriji potamanila najviše ljudskih bića. Čak je i Hitler mala beba za Engleze...

    Podelite komentar

  • Slavica

    8. jun 2022. | 22:14

    Одвратно је бавити се хаљином неке жене, четридневном прославом јубилеја краљице државе која још увек има колоније и која почива на отетом богатству. Одвратно је гледати их како бесне у раскоши, возе се у позлаћеним кочијама док истовремено народ у Украјини гине захваљујући оружју које им испоручују и хушкају их на рат.

    Podelite komentar

  • Acke

    6. jun 2022. | 22:57

    Sve super, alil žena je pre mršava. Volim vitke žene ali.. OVO JE PRETERANO.

    Podelite komentar