• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dodela MTV nagrada: Nostalgija za modom 2000-ih i duboki izrezi na kukovima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsećanje na važne modne prekretnice

  • 0
Chrishell Stause Foto: Profimedia/Broadimage / Shutterstock Editorial

Dodela MTV filmskih i TV nagrada okupila je najveće filmske i televizijske zvezde u Barker Hangaru u Kaliforniji.

Ovaj događaj bio je svojevrsno putovanje kroz vreme, jer su neki stajlinzi budili u prisutnima nostalgiju za 2000-im.

Poznate ličnosti, uključujući Dženifer Lopez, Oliviju Rodrigo, Krišel Staus i Sidni Svini, odlučile su se za živopisne komade i odmah privukle pažnju svih prisutnih. Džej Lo (52) prednjačila je u dekoltiranoj kožnoj haljini sa rajsferšlusom duž stomaka. Dženifer je uz haljinu uparila crne štikle, dijamantske minđuše i ogrlicu, a tu je bio i verenički prsten sa zelenim dijamantom.

Zvezda Euforije Sidni Svini (24) oživela je dvehiljadite ponevši kristalnu mikro-mini suknju sa izrazito niskim strukom i bledoroze krop-top. Korset haljina Olivije Rodrigo, kao i njena frizura bile su, uz suknju Sindi Svini prava referenca koja podseća na početak ovog milenijuma. Ostaje nam samo da tutorijal za njenu frizuru preplavi društvene mreže.

Glumica Krišel Staus ponela je najglamuroznije pantalone koje je MTV crveni tepih ikada video. Zvezda serije "Selling Sunset" prošetala je crvenim tepihom u grudnjaku i dubokim pantalonama koje imaju izreze na kukovima prekrivene mrežicom. Gornji deo u bikini stilu ranije su nosile Dženifer Lopez i Karli Klos.

Krišelin izrez na kukovima oslikava njen stil iz serije "Selling Sunset", ali to nije prvi privlačni komad koji smo videli da nose slavne ličnosti ove sezone dodele nagrada. Prorezi do i na kukovima su definitivno stil koji ćemo sve ćešće viđati na ovakvim dešavanjima, a možda čak i na ulicama.

Zaslužna za stvaranje rijaliti TV-a, uticajne i selfi kulture još ranih dvehiljaditih, Paris Hilton je neizostavan deo ovog događaja. Ona se pojavila u "Tiffany" plavoj maksi haljini koja naglašava njenu figuru, a ukrašena je Svarovski kristalima. Duboki šlic nije izostao ni na njenoj kreaciji, a malo pank-glama dodala je ponevši bajkerske rukacice takođe sa kristalima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota