• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojvotkinja Kejt se vratila svojim radnim zadacima: U biznis kombinaciji ostaje verna pristupačnim brendovima

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt u bež sakou ostaje verna biznis šik stilu!

  • 0
Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Osnove biznis stila zna vojvotkinja Kejt. Ona je juče posetila takozvanu "banku za bebe" u Londonu - organizaciju koja prikuplja humanitarnu pomoć, odeću i potrepštine za ugrožene porodice sa decom.

Blejzer boje slonovače vrlo pristupačnog i popularnog brenda nosila je preko krem bluze, koju je uvukla u crne pantalone visokog struka. Crno-belu kombinaciju nije dopunila detaljima u boji, pa su i cipele i torbica bili u crno-bež-belim tonovima. Njen nakit je bio sveden - vojvotkinja se odlučila za zlatne minđuše.

Nakon nošenja haljina prilagođenih potrebama kraljičine svečanosti, njen "kancelarijski stil" je pravo osveženje, a mnogima je i inspiracija budući da u ovakvim prilikama Kejt nosi komade vrlo pristupačnih brendova.

Svoju prirodnu lepotu naglasila je prepoznatljivo jednostavnom šminkom - lagan sloj pudera, olovka za oči i ružičasti sjaj za usta.

Tokom posete centru Brent vojvotkinji od Kembridža su osoblje, volonteri i porodice govorili o tome kako ova ustanova podržava lokalno stanovništvo i pruža neophodnu pomoć. Predmeti obezbeđeni u banci uključuju odeću, igračke, pelene, krevete, kolica i toaletne potrepštine.

Vojvotkinjina podrška ovoj organizaciji prati njenu dugogodišnju strast i rad po pitanju sličnih aktivnosti. Godine 2020. okupila je 19 britanskih brendova i trgovaca kako bi donirala više od 10.000 novih artikala bankama za bebe širom zemlje.

Takođe je prethodno posetila i druge banke za bebe u Šefildu i Zapadnom Norfolku, gde je ponudila svoju pomoć u istovaru isporuka i sortiranju donacija. Razgovarala je i sa porodicama o njihovim iskustvima sa bankama za bebe.

Video: I vojvotkinje nose nošeno: Kejt Midlton prošetala crvenim tepihom haljinu staru 8 godina

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota