• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Udobne cipele za venčanje zaista postoje: Modeli koji odgovaraju i najzahtevnijim damama

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reči "udobne cipele" i "venčanje" zaista mogu da stoje zajedno u jednoj rečenici

  • 0
devojka zena cipele kupovina odeca garderoba obuca

Foto: Shutterstock

Mnoge dame koje su bile mlade ili kume na venčanju i imale malo više obaveza na venčanjima od ostalih gostiju, u jedan glas će vam ispričati kako su prošle trnovit put da bi došle do cipela koje pored lepote mogu da vam priušte i celodnevnu udobnost.

Jedna od osnovnih stvari kad biramo cipele za celodnevne događaje poput venčanja jeste da one moraju da budu specifične za lokaciju. Svaba na plaži će verovatno zahtevati sandale; veče sa crnim kravatama traži štikle; venčanje u prirodi blizu vinograda ili na salašu podrazumeva stabilne potpetice koji neće tonuti u blato ili zemlju.

Preporuka znalaca sa većine modnih sajtova po pitanju udobnosti i uklapanja uz brojne stajlinge, a posebno preporučljive za mladu na venčanju, jesu ove sandale sa srednje visokom petom i kaišićem oko zgloba.

cipele za vencanje

Foto:Shutterstock

Platnene espadrile sa visokom stabilnom potpeticom su tako lepe i udobne da biste mogli lagano da ih spakujete i za venčanje, i za odlazak na posao, i za trčanje za decom, i to sve u jednom danu ako treba.

cipele za vencanje, espadrile

Foto: Shutterstock

Platno sa skoro sasvim zatvorenim prstima čini ovu obuću još udobnijom, a koža i prsti dišu tokom celog dana jer je ova espadrila napravljena od prirodnih materijala.

devojka zena cipele kupovina odeca garderoba obuca

Foto: Shutterstock

I na kraju, kao nepogrešiv izbor uvek su na listi salonke i baletanke koje se mogu kombinovati uz raznovrsne stajlinge dajući vam proverenu dozu elegancije, prefinjenosti, udobnosti i samopouzdanja.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota