• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Favorit sezone: Zašto vam je neophodna pletena torba?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od praktičnih torbi do onih malih nalik na kutije, pletene torbe su savršen dodatak uz letnju odeću

  • 1
pletene torbice moda korpe, pruće Ralph / Pacific coast news / Profimedia

Kada su u pitanju prolećna i letnja moda, postoji nekoliko trendova koji su neprikosnoveni sinonim za sezonu. To bi bili cvetni printovi, sandale sa plutom i trakama za vezivanje oko članaka, slameni šeširi, mornarski print i sve pastelne boje - klasici koji će svake letnje sezone biti u trendu.

Pletene torbe su pravi primer neophodnog letnjeg aksesoara za koji se garantuje da će se ponovo pojavljivati iz godine u godinu. Omiljene pletene i slamnate torbice svih oblika i veličina savršen su dodatak uz letnju garderobu, bilo da idete u park na piknik, u kupovinu ili na kafu sa prijateljicama.

Postoji razlog zašto se uticaj vojvotkinje od Kembridža na modu i trendove naziva "efekat Kejt". Supruga princa Vilijama je nešto ranije ove godine prilikom odlaska na Karibe ponela nekolicinu pletenih torbica i pokazala kako one mogu biti elegantan dodatak vašoj dnevnoj ili večernjoj kombinaciji.

Od praktičnih torbi do onih malih nalik na kutije, pletene torbe su svestran dodatak, savršen za letnje odevne kombinacije. Šta nas sprečava da ih nosimo i zimi? Zapravo ništa, ali zamislite koliko bi bilo čudno videti nekoga u debeloj dugačkoj zimskoj jakni, sa šalom i kapom, i sa pletenom torbom na ramenima? Pritom, one su i bušne, pa eto i jednog praktičnog razloga. Šta ćete kada vam pokisnu?

Ono što je zajedničko damama iz naše galerije jeste da se nisu obazirale na to šta su obukle - sa bilo kojim printom, krojem ili bojom odeće, klasične bež pletene torbice su se savršeno uklopile. 

Budite kraljica stila i na plaži! Prednost velikih varijanti ovih torbi jeste to što mogu biti praktičan, ali i moderan aksesoar za odlazak na kupališta.

Video: Lepa moderna i pre svega funkcionalna: Prenosiva torba za alkohol

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Veteran

    12. jun 2022. | 20:10

    Pustite torbe, bitna je suknjica..

    Podelite komentar