• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kratke teksas jakne su idealne za leto: 4 modela koja ćete odmah poželeti da imate

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

One su uvek u modi

  • 0
Kratke jakne

Foto: Shutterstock

Jedan od neizostavnih odevnih komada za proleće i leto jesu teksas jakne. Njihova popularnost ne jenjava već decenijama, a jedan od razloga je i činjenica da ih mogu nositi dame svih generacija i u skoro svim prilikama.

Iako ih većina češće nosi u toku proleća, modni dizajneri su za ovu sezonu napravili kratke teksas jakne koje su idealne u kombinacijama od jutra do mraka.

Ukoliko ne znate kako biste kombinovali ovaj odevni predmet, ne brinite, jer smo za vas pripremili četiri modela i stajlinga koja će vas inspirisati i oduševiti.

1. Poslovni stajling

S prolećem su stigle i haljine u raznim bojama, dezanima i krojevima, a isto to važi i za teksas jakne. Ovako obučene možete i na posao, ali i na piće sa prijateljima, jer modni stručnjaci smatraju da s ovom kombinacijom nema greške.

2. Kombinacija za svaki dan

Nekada je ova kombinacija bila jedno veliko "ne". Međutim, vremena se menjaju, a samim tim i moda, te je nošenje teksas jakne i trenerke sada veoma poželjno. 

3. Idealna za noćni izlazak

Ukoliko imate teksas šorts, ne morate da izbegavate i teksas jaknu. Dupli džins je i te kako trendi i odlično se kombinuje.

4. Detalji koji obraju s nogu

Poslednjih nekoliko godina teksas jakne sa zanimljivim detaljima poput cirkona i bisera, postale su veoma popularne. Ukoliko u prodavnicama ne možete da pronađete jaknu sa detaljima po vašem ukusu, idealno rešenje je da napravite sami svoju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota