• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ombre je trendi i u 2022: Suknja Gven Stefani sa efektom duge

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako se retko pojavljivala na najaktuelnijim događajima sezone zbog turneje, pevačica je i ovoga puta oduševila modnim izborom

  • 0
Gwen Stefani, Gven Stefani Foto: Tanjug/AP

Gven Stefani je u svima probudila letnji duh dok je prisustvovala dodeli AFI nagrada za životno delo u četvrtak sa svojim suprugom Blejkom Šeltonom. Moćni muzički par izgledao je zapanjujuće dok je pozirao na crvenom tepihu holivudskog događaja u čast Džuli Endruz.

Njena ombre suknja sa volanima je dizajnirana tako da boje prelaze od bele do žute, pa zatim do sve tamnijih nijansi zagasitozelene na šlepu haljine. Ombre efekat dolazi od mešanja jedne nijanse boje u drugu, prelazeći od svetlih nijansi u tamne. Istorija ove tehnike potiče iz 19. veka, a koristila se za obradu tekstila. Kao rezultat, ova modna tehnika ima efekat duge.

Pripijena bela majica na bratele bila je odličan izbor s obzirom na to da je suknja bila dovoljno upečatljiva.

Izoštravajući svoje prepoznatljive crte lica šminkom, uključujući mrvicu njenog prepoznatljivog tamnocrvenog karmina, ona je svoje platinaste kovrdžave pramenove skupila u glamuroznu punđu. Gven je dodala dijamantsku ogrlicu, narukvice i prstenje.

Gven je bila jedna od slavnih ličnosti koje su tokom događaja zauzele govornicu, zajedno sa Stivom Kerelom, Kerol Barnet, Bo Derekom i Hektorom Elizondom.

Između Met Gala i AFI gala nagrade za životno delo, pevačica je bila zauzeta svojom turnejom po svetu, od Los Anđelesa do Meksiko Sitija i šire.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota