• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Venčanje Britni Spirs: Od "versače" venčanice do poljupca sa Madonom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na venčanju je bilo tek 60 ljudi, a uz Britni su na najvažniji dan bile njene dugogodišnje prijateljice

  • 0
Madona

Foto: Profimedia/Avalon/B4859

Britni Spirs i Sem Ašgari su napokon sklopili brak. Par se zvanično venčao u četvrtak, 9. juna, a svadba se sastojala od intimne ceremonije i prijema u njihovoj kući u Los Anđelesu. Za ovu priliku cela kuća bila je prekrivena roze ružinim laticama.

Kao i na svakom venčanju slavnih ličnosti, sem venčanice mlada je imala i još nekoliko svečanih toaleta, a za Britnin izgled tokom cele večeri, kao i za venčanicu, pobrinula se modna kuća "Versače".

Za svoj poseban dan, Spirs je nosila belu svilenu haljinu, koja je imala portretni dekolte, bisernu dugmad na leđima, dubok šlic i još duži šlep. Italijanskoj modnoj kući je trebalo više od 700 sati da haljinu ručno napravi. Preko nje išao je veo od svilenog tila sa ukrasima od svilenog satena, a Britni je dobar deo venčane ceremonije provela u belim satenskim salonkama. Britni voli čokere, pa ih se nije odrekla ni na dan svog venčanja.

Par se obratio dizajnerki nakita Stefani Gotlib kako bi im napravila burme po meri. Spirs se odlučila za dva platinasta prstena sa dijamantima, a priča se da je sveukupan nakit koji je nosila brojao 62 karata.

- Dizajniranje Britninih i Semovih svadbenih izdanja mi je bilo prirodno. Ogromna količina ljubavi je ulivena u svaki detalj. Zajedno sa našim Ateljeom kreirali smo haljinu i smoking koji odiše elegancijom i glamurom. Izgledaju savršeno zajedno - izjavila je lično Donatela Versače za People.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace)

U jednoj od Britninih obrisanih objava na Instagramu pisalo je kako su još od novembra 2011. godine znali da će baš Versače dizajnirati njenu venčanicu za neko sledeće venčanje.

Prijateljstvo između njih dve seže u prošlost i traje dve decenije, kada je Spirs upoznala dizajnerku nakon što je sedela u prvom redu na "Versače" reviji u oktobru 2002.

- Od kada smo se prvi put srele, Britni je uvek imala posebno mesto u mom srcu. Vidim je slobodnu, srećnu i njena udaja mi izmamljuje osmeh.

Čuvena fotografija koja je nastala tokom žurke postala je viralna odmah po objavi i to zbog činjenice da se na njoj, pored Donatele i Britni, nalaze i Madona, Paris Hilton, Dru Barimor i Selena Gomez.

Između dočekivanja gostiju i dominacijom na plesnom podijumu, Britni je nosila crnu mini haljinu nalik na blejzer i još jednu mini haljinu u crvenoj boji sa resama na ramenima. Tokom žurke na kojoj je Britni uživala sa svojim prijateljicama, ona i Madona su reprizirale svoj čuveni poljubac sa MTV dodela nagrada 2003. godine.

Britnine fanove oduševila je činjenica da je Paris izabrala Britnino večnanje umesto upoznavanja sa predsednikom Bajdenom.

Dame su tokom fotografisanja zapevale Madoninu pesmu "Vogue" i tako "srušile internet" tokom vikenda, što dokazuje i činjenica da je ova svadba bila tema broj jedan Gugl pretraga.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota