• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dženifer Aniston raznežila fanove "Prijatelja": Monikina haljina od pre 20 godina je i te kako moderna

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samo pravi fanovi će znati u kojoj epizodi je nošena ova haljina!

  • 0

Dženifer Aniston je oduševila fanove serije "Prijatelji" ponevši na sebi jedan autentičan komad sa snimanja serije. Fanovi su odmah prepoznali o čemu se radi i objava je postala viralna.

Na novoj fotografiji nastaloj tokom posete frizeru kod kog je došla kako bi dobila svoje "letnje talase", Dženifer nosi haljinu koju je još pre 20 godina tokom jedne epizode nosila njena prijateljica Kortni Koks igrajući Moniku.

Glumica je ovu fotografiju podelila na svojoj Instagram priči (uz kolaž scena u kojima Monika nosi baš ovu haljinu) i direktno upitala Kortni da li joj je haljina poznata.

Džen je ranije priznala da je uzela haljinu sa seta, koju je Koks prvi put nosila 2002. godine tokom 22. epizode ​​osme sezone kultne serije.

Tokom intervjua koji je snimljen za potrebe specijala o seriji prošlog maja, glumica je ispričala kako se dokopala haljine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by One with the addiction 🛋️ (@wrldoffriends)

- Ušla sam u Monikinu garderobu i izvukla sam je i još uvek je imam i nosim je i danas. Još uvek je nosim i pristaje mi savršeno. To su sićušni cvetići sa crnim, čipkastim V-izrezom i isečenim rukavima sa blagim volanima. Uvek će biti u modi.

Obožavaoce je dodatno oduševila činjenica da haljina posle 20 godina i dalje tako dobro izgleda, a da je kroj zasigurno neprolazan budući da je moda 2000-ih svuda oko nas.

Video: Ne, nije Dženifer: Snimak dvojnice holivudske zvezde zapalio internet, sličnost je neverovatna

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota