• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Monohromatski, kraljevski i profesionalno: Stajling vojvotkinje Kejt je pravi letnji pastelni užitak

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U skladu sa svojim uobičajenim stilizovanjem, cipele su bile deo monohromatske teme - jednostavan par ružičastih salonki

  • 0
Kejt Midlton

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton je sa osmehom stigla u Kraljevsku instituciju u Londonu, gde se sastala sa ministrom zdravlja Sajidom Džavidom, ministrom za porodice Vilom Kvinsom i zvaničnicima Odeljenja za obrazovanje i Odeljenje za zdravstvo i socijalnu zaštitu.

Za tu priliku obukla je efektno roze odelo - blejzer sa odgovarajućim pantalonama, ispod kog je nosila beli top. Nežni pastelni izgled zaokružila je blistavim kompletom nakita - dijamantskim minđušama i odgovarajućom ogrlicom od belog zlata i dijamanata. Naramenice i reveri su upečatljivi detalji "mekvin" odela, kao i prepoznatljivi ugaoni džep na sakou.

Dok Kejt nikada nije izbegavala priliku da se lepo obuče, njen najnoviji izgled je zabavan i eksperimentalni pogled na profesionalni stil članova kraljevske porodice.

U skladu sa svojim uobičajenim stilizovanjem, cipele su bile deo monohromatske teme - jednostavan par ružičastih salonki.

Tu je i njen prepoznatljiv stil šminkanja - lagani sloj pudera sa zadimljenim smeđim očima i ružičastim karminom.

Diskusija na okruglom stolu bila je fokusirana na predstojeće istraživanje koje Centar vodi o ranom razvoju, kao i na nova otkrića koja pokazuju da se 91 odsto njih slaže da je detinjstvo važno za oblikovanje života deteta. Vojvotkinja se zalagala za taj cilj otkako se pridružila kraljevskoj porodici i bila je pokretačka snaga iza značajne studije o percepciji ranog detinjstva i njegovom društvenom uticaju 2020.

Kejtin prvi okrugli sto sa vodećim političkim ličnostima u istoriji imao je za cilj da pokaže da u zemlji postoji "pravi apetit" da se mentalnom zdravlju dece daje prioritet.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota