• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bijonse na "Vogovoj" naslovnici: Šljokice, koža, platforme i ukrasi za glavu krase julsko izdanje

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fotografije, koje je snimio Rafael Pavaroti, prate temu "modne fantazije"

  • 0
Bijonse

Foto: Tanjug/AP

Bijonse i britanski "Vog" imaju ekskluzivu! Prestižna publikacija je u četvrtak proglasila dobitnicu Gremija kao zvezdu naslovnice za jul 2022, koja prati dugoočekivane vesti o njenom sedmom studijskom albumu "Renaissance".

Fotografije, koje je snimio Rafael Pavaroti, prate temu "modne fantazije".

Za potrebe editorijala Bijonse je obukla "šiaparelijev" kaput sa zlatnim šljokicama izvezen "svarovski" dijamantima, a ponela je i upečatljiv nakit istog dizajnera.

Na drugoj fotografiji, za izgled moto-rok zvezde, bila je obučena u kožu od glave do pete. Vinil helanke, platforme i kožni ukras za glavu zaokružuju ovaj smeli bajkerski izgled.

Samu naslovnicu krasi Bijonse u crnoj dugačkoj rolka-haljini i zapanjujućim perjanim ornamentom za glavu.

Ako Bijonsin upečatljiv nakit za glavu izgleda poznato, to je zato što je britanski dizajner Haris Rid koristio perje koje je kreirao za supermodel Iman za Met Galu 2021. Paunovo perje za Iman je bilo zlatno, što je podstaklo poređenja sa krugovima u žitu, tako da ih je Rid izbeljivao, prefarbao i ručno oslikavao pored jezera Vivijen kako bi napravio Bijonseinu krunu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Promena boje, zajedno sa ručnim pričvršćivanjem svakog pera na žičanu strukturu, trajala je 300 sati.

- Bi je želela da se igra modom kao nikada ranije i dok smo menjali reference (od scene u garaži iz 1990-ih do ekscesa iz 80-ih), razgovarali o kosi i lepoti i upoznali njen tim, vizija blistavog retrofuturizma je počela da se razvija - napisao je Edvard Eninful, glavni urednik britanskog "Voga".

- Na snimanju je vladalo magično raspoloženje, a Bijonse je šetala naokolo osećajući se slobodno da bude ono što jeste. Njen muž i deca su došli da je iznenade na snimanju. Bio je to porodični dan - nadovezao se urednik pomenuvši Džej-Zija i njihovo troje dece - Blu Ajvi (10) i petogodišnje blizance Rumija i Sera.

Video: Bijonse pokazala da je u odličnoj formi

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota