• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica Leticija oduševila javnost u već viđenom kombinezonu: Jedan detalj promenio je sve

Vreme čitanja: oko 1 min.

Modni komad koji je nosila 2020. tokom španske turneje sa suprugom, kraljem Filipom VI, osvežila je dodavanjem jednog jedinog detalja koji je modelu dao sasvim drugačiji izgled

  • 1
Kraljica Letizia Španija Leticija Foto: Ptofimedia/ Shutterstock Editorial Oscar Gonzalez/NurPhoto

Ukoliko niste sigurne kako da izgledate u isto vreme ležerno, elegantno, zavodljivo i šik, samo pogledajte modna izdanja španske kraljice Leticije.

Njen najnoviji modni izbor u vidu kombinezona sa apstraktnim printom koji ističe figuru i čini da izgleda i poslovno i ženstveno pobrao je sve simpatije javnosti kako u Španiji, tako i širom sveta, i to iz dva razloga.

Pored toga što je izgledala neodoljivo i elegantno, kraljica Leticija je pokazala kako samo pomoću jednog dodatka može da osveži komad garderobe kupljen 2020. godine.

Supruga kralja Filipa VI kombinezon sa kragnom upotpunila je svetlosmeđim kaišem, a modnu kombinaciju zaokružila je bež espadrilama i klač-torbicom od bež antilopa.

Diskretne zlatne alke i zlatni prsten na kažiprstu bilo je sve od nakita što je španska kraljica ponela uz ovu modnu kombinaciju.

Mama dvoje dece prvi put se pojavila u javnosti u ovom istom kombinezonu 2020. godine, dok je bila na kraljevskoj turneji sa svojim suprugom. Tada je pokazala da obožava popularne španske brendove koje većina žena može sebi da priušti.

Modni komad koji je kraljica Leticija “reciklirala” i u kome se pre nekoliko dana pojavila na sastanku sa španskom ministarkom obrazovanja košta manje od 7.000 dinara. Dodavanjem novog detalja u vidu kaiša kraljica Leticija osvežila je omiljeni kombinezon i dala mu potpuno nov izgled.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    22. jun 2022. | 16:22

    spanski jezik Letizia = Letisia ne se radi o italijanskom jeziku nije Leticija.u spanskom jeziku slovo Z se cita i izgovara kao S

    Podelite komentar