• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Magične štikle Kejt Midlton: Cipele koje svaku ženu pretvaraju u boginju stila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svaki put kada žena obuje štikle sa potpeticom od 10 centimetara dogodi se nešto magično

  • 0
Kejt Midlton u modelu Roksande Iličić

Foto: Profimedia/Ricardo Makyn/AFP

Žene dobro znaju da njihova kompletna figura mnogo lepše izgleda kada nose visoke potpetice. Dizajner čiju obuću nosi Kejt Midlton smatra da se dešava nešto magično kada žena obuje štikle.

Kako kaže britanski dizajner cipela Rupert Sanderson njena cela silueta se menja, glava joj se podiže, ističu male obline na leđima, ramena se blago šire, a mišići listova se skupljaju, prenosi Daily Mail.

Prema njegovom mišljenju štikla od 10 centimetara podiže samopuzdanje i ističe figuru svake žene.

- Ovo se najbolje vidi kada u radnju uđe žena koja nosi patike ili ravne cipele. U trenutku kada obuje salonke kao da prolazi kroz magični portal. Odjednom postaje samouverenija i deluje mi da je ovo još više ispoljeno sada, kako se pandemija stišala i glamur se vratio u naše živote. Upravo ovu transformaciju možete videti kod vojvotkinje od Kembridža koja, mogu da se pohvalim, često nosi moje modele - otkrio je Sanderson.

Štikle su redovni deo odevnog arsenala Kejt Midlton i odlična je u transformisanju svog stila od zaposlene majke troje dece do najfotografisanije žene na svetu. Kejt je visoka, ali u štiklama dobija sliku zapovednice koja često stoji za glavu iznad svog muškarca.

Rupert kaže da potpuno razume žene koje ne vole da nose štikle zbog vlastite visine ili bolova u nogama. Ipak, vojvotkinja od Kembridža štikle nosi sa velikom lakoćom.

Čak je i jedna studija objasnila da cipele poput Kejtinih zapravo mogu da budu dobre po vas i povećavaju društveni uticaj žene pa čak i jačaju noge, ali najbolje je da štikle nosimo umereno i da ih kombinujemo sa udobnom sportskom obućom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota