• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako da nosite mint zelenu boju ovog leta: Top modne kombinacije za sve prilike

Vreme čitanja: oko 2 min.

Spremni da isprobate nešto smelo i novo? Zašto ne biste začinili svoju garderobu tonovima mint zelene

  • 0
mint zelena, zelena, sesir, suknja, moda

Foto: Shutterstock

Ako ste spremni da isprobate nešto smelo i novo, začinite svoju garderobu najtoplijim trendi bojom! Od haljina i suknji do cipela i dodataka, ove sezone sve može da bude u znaku mint zelene.

Uparena sa pastelnim bojama ili večitom belom koja je svakog leta na vrhu modne lestvice, mint zelena ima mekan i sladak efekat. Ili za nešto malo smelije, kombinacija mente i crne boje sigurno će ostaviti jak utisak.

Mekša nijansa tirkizne i zelene, menta zelena je savršen izbor za ovo leto. Modni portal, poput Trendspottera, navodi da je moda mente svuda - od modnih detalja i dodataka preko odeće i šminke do laka za nokte. Uklapa se sa skoro svim tonovima kože i odlično se slaže sa bojom breskve, belom, crnom, bež i tamnoplavom, kao i narandžastom koja je proglašena bojom 2022. godine.

Boje koje se slažu sa mint zelenom

Mint zelena se izvanredno kombinuje sa nizom drugih boja. Uparite svoju odeću u mint zelenoj boji sa belim ili crnim komadima za suptilan i šik izgled. Za nešto malo smelije, pastelne boje poput breskve, bebi plave ili žute savršeno odgovaraju za ovo kombinovanje. Postoji mnogo opcija koje možete izabrati, tako da se ne plašite da napravite zanimljivo modno izdanje kombinujući garderobu u mint zelenoj boji sa komadima u drugim bojama.

1. Haljine 

Ako tražite haljinu u mint zelenoj boji koja će izazvati veliku pažnju, sve što treba da uradite jeste da izaberete nijansu koja će odgovarati vašoj boji kože. Ova boja haljine je idealna za šik izgled za izlaske. Možete odabrati ovu nijansu za ženstven i romantičan izgled kao gošća na svadbi. Da biste se zaista istakli, kompletirajte stajling dodacima od ružičastog zlata.

 

2. Pantalone

Pogodne su za ležerne izlaske vikendom, ali i za šik i sofisticiranu odeću za posao. Mint zelene pantalone možete kombinovati sa belom bluzom ili gornjim delom otvorenih ramena, ili, ako tražite nešto ležernije, isprobajte farmerke u boji mente, belu majicu sa kratkim rukavima i patike.

3. Suknje

Osvežavajuća i moderna, suknja boje mente sigurno će skrenuti pažnju i poboljšati ukupan izgled, posebno ako ste se već izlagali suncu i možete se pohvaliti preplanulim tenom.

Najlakši način je da je uskladite sa belim ili crnim gornjim delom. Pre svega, pobrinite se da izgled bude minimalistički. I zapamtite: kada je u pitanju tako smela boja, manje znači više.

4. Šortsevi i bermude

Za svež, ženstven izgled savršen za leto isprobajte šorts u mint zelenoj boji. Sjajno će izgledati  sa crnim ili belim gornjim delom, belim patikama ili sandalama i zlatnim dodacima. Iako možda nisu prikladne za formalnije prilike, bermude predstavljaju idealnu opciju za ležerne izlaske.

5. Košulje

Želite da unesete osveženje u svoju odeću za posao? Probajte košulju ili bluzu u boji mente da razvedrite kancelarijski stajling. Uparite je sa krojenom crnom olovka-suknjom ili crnim pantalonama i jednostavnim nakitom za nenametljiv, ali šik izgled.

Video: Hoćete da suzite struk? Ne morate da vadite rebra, evo trika sa haljinom koji idealno pomaže

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota